Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    válasz Ringman #13364 üzenetére

    Pontositok. Nekem volt egy tesztem aprilis.21-en ami ugye pozitiv volt, elkaptam aprilis.17-en apamtol, tuneteim kezdodtek aprilis.18 -an. En aprilis.21-el instant karantenba kerultem, hatarozat szerint aprilis.18-tol, illetve a felesegeim is mint kontaktszemely. Neki volt egy negativ gyors/PCR tesztje aprilis.22-en tunetmentesen; majd aprilis.23-an mindennapos fejfajas volt az egyeduli tunete. Az o karantenja aprilis.18-tol, aprilis.27 ejfelig tartott.

    A haziorvosa uj tesztet nem kert, de kereskedelemben dolgozik es a munkahelye megkoveteli hogy legyen egy negativ PCR tesztje munkabaallas elott, igy ment el aprilis.30-an PCR tesztre medicover-hez, aminek az eredmenye gyenge poz.

    A haziorvosa antibiotikumot irt fol, favit nem (en sem szedtem, de a apam/ocsem pl mar kaptak). En napi 3x1000mg C-vitamin, 2xBonolact ReGeneral, 1x3000NE D-vitamin es 3 napig 2x500mg Azithromycin + bronchostop a kohogesre. Elmennek kivaltani a gyogyszeret csak nemtudom hogy megvarjam-e a hatarozatot vagy elindulhatok :U . Valahogy szarul venne ki magat ha neadjisten rendorseg barmiert igazoltat es papiron meg karantenban a helyem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák