Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz spileraaa #10492 üzenetére

    1. nem lenne fejetlenség illetve eddig az összes családtag arról számolt be, hogy az olvasottakkal ellentétben minden flottul ment, amikor mi voltunk akkor is, érkezés után 5 percen belül megkaptuk az oltást, tehát a rendszer működik, viszont minden rendszer valahol "bebukhat", az sem feltétlenül jó, hogy te választod ki az időpontot meg az helyet is, az is fejetlenséghez vezethet, egy idő után illetve így fél év múlva sem lesz beoltva mindneki aki szeretné.
    2. Mihez képest sokkal több? Darabszámban vagy lakásság arányosan, nem mindegy. Amúgy vannak a hírek és van a realítás, a kettő nem mindig fedezi egymást. Elég sokan mennek oltásra és elég sokan meg is kapták, decemberben még nem láttam magunkat, hogy ősz előtt be lennénk oltva, ezzel szemben ma az összes közeli családtag megkapta az oltást a 20 évestől a 96 évesig mindenki és ugye ehhez még hozzájön, hogy eléggé különbözőeket, tehát van szórás bőven viszont oltásban jól állunk, 2 héten belül 1 kivételével mindenkiben benne lesz a második adag is.
    De nehéz levonni a következtetéseket, mert mindenhol másképp működik, "nálatok" sem rózsás a helyzet és nagyon nehéz lesz onnan kilábalni ha nem lesz több oltás és/vagy nem gyorsítanak rajta.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák