- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Microsoft Outlook topic
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Proxmox VE
- Windows 10
- F-Secure termékek
- Sweet.tv - internetes TV
- Synology NAS
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Szerintem a két dolog, a felhasználói szám és a reklámbevételek egymással párhuzamosan mozognak.
#16 ddekany Tudtommal a kétpárti megegyezéssel sikerült a beiktatás napját megcélozni, és Trump stábja meghátrált a lehetséges népharag elől. Igaz, ő is csak haladékot adott, 90 napot(?), ami ha letelik... Nos, nem tudom, mi lesz, mert nem vagyok se amerikai, se Tik-tok felhasználó
-
ddekany
veterán
"Ki a tökömnek képzeli magát ez a faszi"
Mondjuk úgy, hogy nem tűnik kockázat és konfliktus kerülőnek. Tehát ha technikai akadálya nincs (ott vannak a szerverek, stb.), és meg tudják oldani izomból, akkor...
"Illetve, ha már amerikai kézben lesz, akkor kevésbé lesz káros a fiatalokra...
"
Óriási politikai hatalom, hogy ezen neveled a jövő nemzedékét. Nekem értelmezhetetlen is volt, hogy miért bízzák ezt egy riválisra (Kínára). Na, így most már a saját érdekeik mentén fognak agymosni. És abban azért még igyekezniük kell, hogy behozzák a Kínai vezetést embertelenségben. (De még sikerülhet, csak igazán akarniuk kell...)
Meg nyilván, pont ezért nem is hagyta veszni, mert ott a sok fiatal. Az neki kell. Kezdte azzal, hogy leszervezte, hogy 1 napra zárjon be, aztán egy őt, mint megmentőt dicsőítő üzenettel másnap nyisson ki. Nyilván csak ezért zárt be 1 napra, de gondolom a tipikus Tik-Tok használó IQ-ját ennek felismerése meghaladja.
-
nubreed
veterán
Ez az "erőből olyan helyzetet teremtek, hogy ne lehessen visszautasítani" dolog vajon honnan ismerős nekem? (Vodafone/DIGI ONE -á alakulása ugye). Azt hittem, hogy ez csak bindzsisztánban, a vadkeleten menő, de úgy tűnik ez már globális jelenség.
-
Az a baj, hogy a TikTok (szerintem) nem véletlenül ragaszkodik az amcsi piachoz. Nem is a felhasználók miatt, mert az nem igazán érdekli őket (felhasználók jönnek-mennek), hanem a reklámpiac miatt, ami jelentős mennyiségű pénzt hoz a kasszába. Ezt meg valószínűleg nem tudják (vagy pontosabban: nem akarják) elengedni.
-
-
bambano
titán
válasz
aprokaroka87 #6 üzenetére
A szőke Torgyán törvényt tud hozni, ami érvényes nagyjából 380-400 millió emberre. Pont.
A világ ennek pont a húszszorosa.
Ha nekem döntenem kellene, hogy feladom az amcsi piacot és megtartom a világpiacot vagy eladom a céget, akkor simán tudnék dönteni. Azt én nem tartom normálisan kivitelezhetőnek, hogy eladom a cég amerikai részét...
Az usákok nehezen akarják lenyelni, hogy foszlóban a szuperhatalmi státuszuk. -
tibaimp
nagyúr
Ki a tökömnek képzeli magát ez a faszi....ő mondja meg, hogy egy kínai céget ki vásárolhat meg meg ki nem, vagy mi...
Illetve, ha már amerikai kézben lesz, akkor kevésbé lesz káros a fiatalokra...vagy csak most káros, mert most még Kína profitál belőle.
-
bambano
titán
válasz
Necroman_Mk2 #3 üzenetére
Miért ne tudna? Nem adja el, oszt jónapot.
-
gabor7th
addikt
Jaj ne...
-
.LnB
titán
Ez már eladta mindenkinek a TikTok-ot hogy olvasom a napokban.
De jól értem, hogy a kínaiak meg csak pislognak mindeközben?Nem a tulajnak kellene árulnia a saját cégét?
Itt mindenki hülye?
Itt? Mindenki...
-
ddekany
veterán
Fogadok, lassan kikopik a mondókából az is, hogy fele-fele tulajdon lesz Kínával. Főleg az új vezetés stílusa alapján, ha izomból megtehetik, nem lesznek szégyenlősek, viszik az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az amerikai elnök arra számít, hogy sokan licitálnak majd a TikTokért.
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest