Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Szerintem a két dolog, a felhasználói szám és a reklámbevételek egymással párhuzamosan mozognak.
#16 ddekany Tudtommal a kétpárti megegyezéssel sikerült a beiktatás napját megcélozni, és Trump stábja meghátrált a lehetséges népharag elől. Igaz, ő is csak haladékot adott, 90 napot(?), ami ha letelik... Nos, nem tudom, mi lesz, mert nem vagyok se amerikai, se Tik-tok felhasználó
-
ddekany
veterán
"Ki a tökömnek képzeli magát ez a faszi"
Mondjuk úgy, hogy nem tűnik kockázat és konfliktus kerülőnek. Tehát ha technikai akadálya nincs (ott vannak a szerverek, stb.), és meg tudják oldani izomból, akkor...
"Illetve, ha már amerikai kézben lesz, akkor kevésbé lesz káros a fiatalokra...
"
Óriási politikai hatalom, hogy ezen neveled a jövő nemzedékét. Nekem értelmezhetetlen is volt, hogy miért bízzák ezt egy riválisra (Kínára). Na, így most már a saját érdekeik mentén fognak agymosni. És abban azért még igyekezniük kell, hogy behozzák a Kínai vezetést embertelenségben. (De még sikerülhet, csak igazán akarniuk kell...)
Meg nyilván, pont ezért nem is hagyta veszni, mert ott a sok fiatal. Az neki kell. Kezdte azzal, hogy leszervezte, hogy 1 napra zárjon be, aztán egy őt, mint megmentőt dicsőítő üzenettel másnap nyisson ki. Nyilván csak ezért zárt be 1 napra, de gondolom a tipikus Tik-Tok használó IQ-ját ennek felismerése meghaladja.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Ez az "erőből olyan helyzetet teremtek, hogy ne lehessen visszautasítani" dolog vajon honnan ismerős nekem? (Vodafone/DIGI ONE -á alakulása ugye). Azt hittem, hogy ez csak bindzsisztánban, a vadkeleten menő, de úgy tűnik ez már globális jelenség.
-
Az a baj, hogy a TikTok (szerintem) nem véletlenül ragaszkodik az amcsi piachoz. Nem is a felhasználók miatt, mert az nem igazán érdekli őket (felhasználók jönnek-mennek), hanem a reklámpiac miatt, ami jelentős mennyiségű pénzt hoz a kasszába. Ezt meg valószínűleg nem tudják (vagy pontosabban: nem akarják) elengedni.
-
-
bambano
titán
válasz
aprokaroka87 #6 üzenetére
A szőke Torgyán törvényt tud hozni, ami érvényes nagyjából 380-400 millió emberre. Pont.
A világ ennek pont a húszszorosa.
Ha nekem döntenem kellene, hogy feladom az amcsi piacot és megtartom a világpiacot vagy eladom a céget, akkor simán tudnék dönteni. Azt én nem tartom normálisan kivitelezhetőnek, hogy eladom a cég amerikai részét...
Az usákok nehezen akarják lenyelni, hogy foszlóban a szuperhatalmi státuszuk. -
tibaimp
nagyúr
Ki a tökömnek képzeli magát ez a faszi....ő mondja meg, hogy egy kínai céget ki vásárolhat meg meg ki nem, vagy mi...
Illetve, ha már amerikai kézben lesz, akkor kevésbé lesz káros a fiatalokra...vagy csak most káros, mert most még Kína profitál belőle.
-
bambano
titán
válasz
Necroman_Mk2 #3 üzenetére
Miért ne tudna? Nem adja el, oszt jónapot.
-
gabor7th
addikt
Jaj ne...
-
.LnB
titán
Ez már eladta mindenkinek a TikTok-ot hogy olvasom a napokban.
De jól értem, hogy a kínaiak meg csak pislognak mindeközben?Nem a tulajnak kellene árulnia a saját cégét?
Itt mindenki hülye?
Itt? Mindenki...
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
Fogadok, lassan kikopik a mondókából az is, hogy fele-fele tulajdon lesz Kínával. Főleg az új vezetés stílusa alapján, ha izomból megtehetik, nem lesznek szégyenlősek, viszik az egészet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it Az amerikai elnök arra számít, hogy sokan licitálnak majd a TikTokért.