Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Ha minden feltételnek meg kell felelni, akkor kb ez keményebb, mint egy vadászpilóta alkalmassági. És a végén gondolom lesz 1 vagy 2 kiválasztott.
Ráadásul egy online teszttel indul az egész, és az alapján lehet tovább jutni. Mi van, ha valaki sík hülye, de fizikailag toppon van? Abból nem lehet űrhajós?
Mindegy, én amúgy se lennék alkalmas, meg eleve nem is vágyom az ISS-re, az ottani WC engem nem szolgálna ki katasztrófahelyzet nélkül. ( [link] )Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
Rivotrilra ne igyál, sokszor mondtam már.
A Kossuth-díj pont annyira mérvadó mint az Oscar, egy belterjes kör osztja ki maguk között, erre nem szoktam ízlést alapozni. Hobo eddig se volt a kedvencem, valamiért nekem ez a fajta blues nem jön át. Úgy egyébként sem, de mondjuk Deák Billt bármikor szívesen hallgatom, valahogy ő máshogy adja át, nem tudom.
Ami a másik dalt illeti, az már nekem túlságosan komolyzene, már ha egyáltalán ez az a stílus, nem ismerem. De az tetszik, hogy egy egész zenekart játszik el a gitárral, mert úgy egyébként minden hangszer előjön, csak a gitárt nem hallani rendesen.
Up the Irons!
-
sztanozs
veterán
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
DJ WOKKY
addikt
Én már önmagában bírom az 1-es és a 2-es Golfokat is! Szép lehetett. Mondjuk ezekből "szaladgál" szerencsére elég sok a hazai utakon, és kiállításokon.
somogyib:
Igen, úgy valahogy, de helyben toporgálás van. Anno mikor ezt az avatart csinálták, viszonylag pikk-pakk meglett.Ember:
Tudtam én, hogy a vér nem válik vízzé soha! -
somogyib
őstag
Az igazi trollverda az UAZ469 volt, párszor ültem benne. Amikor szakadt az eső, felül a ponyván bejött a víz, de alul a küszöbnél kifolyt. Csak arra kellett figyelni, hogy ne ülj túl közel az ajtóhoz.
WOKKY Te valamilyen autós avatárt akarsz magadnak, de úgy látom nem megy túl jól a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
És tudja!!!
Jahh, NEM!
Csaje!
Elmész te a Glamour napoddal a tudod hovaEmber!
Az az arab sejknél volt, onnan hoztunk ki sok aranyat, amit aztán keresett!
Amiről én beszélek, az a még kalóz nagyapád által elsüllyesztett luxushajók kitakarítása volt!
Azóta is hálás vagyok az öregnek, azért amit tett, és mindezt hátra is hagyta neked a térképen -
EmberXY
veterán
Meg a rohadt üzletpolitika, hogy annak ellenére, hogy az X ablakból X/3 van nyitva, még mindenféle szart is tukmálnak az ügyfelekre. Sorsjegy, államkötvény, biztosítás, banki szarságok, pontgyűjtő kártya, lapra szerelt fali gázkazán, stb, stb..., hogy még inkább ne haladjon a sor, ráadásul van olyan hülye, aki pont emiatt jár a postára...
Up the Irons!
-
C. s.
addikt
(#28465) EmberXY:
Próbálj ki egy másik menekülési útvonalat. Ha szorgalmasan gyakorlod, előbb-utóbb belátja a szörnyű főnököd, hogy nem kérhet tőled lehetetlent.
-
Siriusb
veterán
Ez nagyon jó! Amikor először láttam is jót röhögtem. Aztán rájöttem, hogy ez tényleg így megy az életben.
Agyturbina,
az alatt, amit a Doszpot rajzol köréjük (ha jól emlékszem még a nevére). -
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest