Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
válasz kenwood3 #31066 üzenetére
Emlékszem, mikor még VV4 topikban fostuk a hsz-eket.
Bár nekem a munkahelyen most folyamatos diszkriminációval kell küzdenem, nem hiszik el, hogy 30 vagyok, tegnap konkrétan meg kellett mutatni a személyim, mert 19-nek néztek.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
C. s.
addikt
válasz kenwood3 #28931 üzenetére
Ha ilyesmit vagy ilyesmit látsz, menekülj!
DJ WOKKY:
Nem volt szükség protekcióra, mert dumálok eleget. Főleg itt, és hasonló helyeken, a szakmai hozzászólásaim pedig a hozzáértők számára csupán idióta kérdéseknek tűnnek. Gőzöm sincs, miért.
somogyib:
„A csajok tudják nyomni a vakert, meg az értelmetlen hsz-eket. Olyen habitussal mint C. s.-nek van, én már jómunkásember lennék.”
Nyugi, nagypapi! Én a fasorban sem vagyok a legtöbb csajhoz képest. Nézz be egyszer valami csajos fórumra, és próbáld meg kihámozni a választ a témaindító kérdésre. Sok sikert, bár egy csodával többre mennél. Nem is járok olyan helyekre, nincs rá időm...
-
EmberXY
veterán
válasz kenwood3 #28124 üzenetére
Nem játék az ilyesmi, na de utólag már hiába okos az ember. Jobbulást, ha még nem épültél fel teljesen belőle.
Egyébként az, hogy a fejed keményebb-e mint a vasbeton gerenda, az szerintem relatív. Ha elég nagy sebességgel érkezne bele a vasbetonba, simán átmenne rajta. Az "elég nagy"-ot majd customer114 kiszámítja, ő a fizikusunk.Up the Irons!
-
F34R
nagyúr
válasz kenwood3 #28112 üzenetére
Az kemeny.. anyam is asthmas, magas vernyomas stb... meg az Astrazeneca is elmegy mer az legalabb a masodik oltas utan 64% koruli vedettseg ad. Nah de a tobbi? meg csak informacio sincs rola mennyire hatasosak. A Pfizer/Moderna/Astrazeneca harmas eddig a legnepszerubb. Remelem nem megint kormanyzati erdekek miatt lesz nyomva a kinai es orosz vakcina.
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
válasz kenwood3 #20892 üzenetére
Megnyugodtam...
kaskader: Nem nagyon kapkodnak a SPAR-ban az üveges coca után, most rájöttem, hogy miért... 500 huf-ba kerül, ha az üveget nem nézzük, 1 liter kóláért az majdnem sok. Így valószínű, hogy csak valami eseti akció lehet, nem hiszem, hogy hosszú távon életképes maradna ezzel az árral, ha már most se kapkodják. Egyet vettem azért, a nosztalgia kedvéért...
Up the Irons!
-
Bjørgersson
félisten
válasz kenwood3 #15452 üzenetére
Mivel általában az ilyen több megás szarok miatt szokták belassítani a mobilnetem, így igen, képes vagyok egy kép miatt írni a modkerbe.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz kenwood3 #15449 üzenetére
Nekem múltkor nem ezt írta nem is tudom már melyik modi. A mobilnetesekkel meg mondjuk annyit tudsz kezdeni, hogy tudomást veszel róluk, és nem baszol be ilyen több megás képeket.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz kenwood3 #14683 üzenetére
Nem irigyellek.
Az van, hogy elfelejtettem tegnap átállítani az ébresztőt, de! 5:59-kor felkeltem magamtól. :Ő
-
Bjørgersson
félisten
-
sztanozs
veterán
válasz kenwood3 #14627 üzenetére
Mondjuk, hogy voltam a bezárt trollos topikban... Ja és Wyll mester készített nekem papírra arcképet
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen TV-t vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest