Hirdetés
-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
őstag
Nálunk közel 30' ide sose jön 1 kis enyhülés
Mi az az ekezet dragasag??
-
EmberXY
addikt
Sziasztok!
Bp-n is esik az eső, volt néhány villámlás, dörgés is, de legalább végre hűvös van..Up the Irons!
-
koshmar
addikt
Itt nagyon fúj a szél, de az esőcseppek egyelőre még nem jelentek meg.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
-
EmberXY
addikt
A Star Trek-et én is néztem egy ideig, az Enterprise-t végignéztem, utána a DS9-et kezdtem el, de egy vagy két évad után beleuntam, nem volt annyira mozgalmas, mint az Enterprise...
Előtte a Csillagkaput néztem végig (az összes sorozatot, még a filmeket is), azelőtt meg az X-aktákat és az Y-aktákat...Up the Irons!
-
koshmar
addikt
Itt még mindig nagyon fúj, és már néhány esőcsepp is az arcomba száguldott, amikor kimentem.
-
Z86
őstag
A gyilkos póni esete. Durva.
-
A DS9 elég ratyi. Nézd meg The Next Generation-t meg a Voyager-t.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
Domxc
senior tag
válasz Synthwave #616 üzenetére
Voyagerből azt a részt láttam mikor egyik kapitány kompja lezuhan, és Nesis bolygóra, és elkezd a fenevadak ellen harcol, a végén meg kiderül, hogy az egész szimuláció volt. Most meg a Next Generation-t nézem, amikor majdnem mindenki gyerek.
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
.bableWes
őstag
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
.bableWes
őstag
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
KYZRR
őstag
Reggelt, urak!
Tegnap este, sikerült végre 1.1V-ra csökkentenem a magfeszt, AMD X4 B50(azaz négymagosított) CPU-nál!
Végre csend van.
Már csak a ASUS hűtését kéne lecserélni.....hangos mint a kvaannya....You can only die once, make sure it is worth it...
-
EmberXY
addikt
válasz Synthwave #616 üzenetére
Gondolkodom rajta erősen, most, hogy nézegettem a timeline-t, az Enterprise megnézésével még gyakorlatilag "semmit" nem láttam az egészből (ha a DS9-et tényleg nem számolom bele ), annyi haszna volt, hogy legalább a story elejét láthattam, a java még csak eztán jön...
Kedvenc fajom a Klingon, azért szimpatikusak, mert a stílusuk olyan, mintha egy kicsit felerősítenénk Bud Spencer stílusát, semmit nem bonyolítanak túl, ha valakivel gond van, akkor nemes egyszerűséggel "megkeresni, kivégezni... "Up the Irons!
-
Szerintem a két legjobb "faj" a hologram és az android (meg ugye az ember-borg hybrid).
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
koshmar
addikt
Karib-tenger kalózai 4? Látta már valaki?
-
EmberXY
addikt
válasz Synthwave #630 üzenetére
A hologram az melyik? Mert én most hirtelen nem emlékszem konkrétan erre, és csak az Enterprise-t láttam eddig.. Rákerestem a fajokra, a borg elvileg csak a Next generation-ban.jelenik meg, a hologram alatt pedig nem tudom, hogy mit értettél... Bár kvázi kevés faj van felsorolva azon az oldalon, biztos, hogy csak ennyi volt? (bár a nagy részüket még nem ismerem, de kevésnek tűnik az összes)
Up the Irons!
-
Domxc
senior tag
Szvsz ez nem vicces. Légúti károsodást okozott neki, és majdnem meghalt. A farmot, meg rendje módja szerint bepereli, lehet, hogy az állat veszett volt, és gondolom a főnök meg magasról sz@rt bele. Ez több mint felelőtlenség.
(#632) Tibii91 Az a Világ végés rész? Mert az már régi. Nem nagyon követem a moziműsorokat mostanában, de holnap megyek HP7/2-re
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
Zsom!
tag
Hoppá!
Számomra ez nagyon jó hír. -
Z86
őstag
Persze nem vicces, a torokharapáshoz direkt nem írtam szmájlit, de DJ WOKKY minősítő körülményére mindenképp reagálnom kellett valami vicceset. Nem a harapás a poén, hanem a hogy a póninak ügyvéd kell.
Amúgy a cikkben találgatnak, lehetséges, hogy fiú póni volt, azok meg szeretnek csipkelődni. Bár ez az eset nyilván kicsit komolyabb egy fenékbe harapásnál. -
Góliát
senior tag
Szia!
Ma a munkahelyen találkoztam egy csinos lánnyal, gondoltam leírom az eseményt.
Először szemben jött velem és a következőkre lettem figyelmes:
-végignéztem az arcocskáját, tetszett a szőke kisimított haja.
-folytattam tovább és akármilyen furcsa is a mell volt a meghatározó. SZÉP!
-harmadikként figyeltem meg a járását.
Nemsokkal később megint találkoztam vele, csak most tőlem elfelé ment. A szituáció a következő:
-a fenék és a hozzátartozó idomok , gusztusosan tálalva
-ezt követte a lábszerkezet
-jó lett volna ha látom a mellét is de ez van, beértem a hátával.
-negyedik volt a haj
Leszűröm a következtetést( első találkozás egy lánnyal ) fontossági sorrendben:
1: fenék és tájéka
2: fejszerkezet
3: mellkas (cici)
4: láb
5: maga nő( beszéd, intelligencia)
Nálatok ez hogyan működik srácok?Ui: üzenem [oWn]f4te-nek, hogy
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
.bableWes
őstag
mik a fontosak? az attol függ, hogy csak meg akarom dugni vagy tényleg szeretni akarom.
ha csak dugni akarok:
1. mell/segg
2. legyen bejáratvaha szeretni akarnék valakit:
1. inteligencia és életkor
2. test
3. szülök
én tartom magamat ahoz, hogy nincsen csunya nö csak kevés pia!
de komolyra forditva a szot. a szépség belülröl fakad.2 éve volt barátnöm, szép csinos lány volt mikor együtt voltunk, kb 2 hete nézegettem, hogy azért nem is olyan szép. de a nöt széppé teszi a szerelem.
mellesleg sok sikerttöltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
EmberXY
addikt
válasz .bableWes #645 üzenetére
Az első rész nálam is helytálló, a második, vagyis a "ha szeretni akarnék valakit" részről az a véleményem, hogy ha valaki meg tudja mondani, hogy miért szeret valakit, akkor az nem biztos, hogy szerelem, sokkal inkább kompromisszum vagy érdek...
Nem tudom, hogy másoknál ez hogy van, de ha engem valami megfog egy lányban, legyen az bármi (főleg kisugárzás, stílus), akkor összességében gondolok rá, nem tudom szétválasztani, hogy mi tetszik benne és mi nem (ha csak a teste tetszik, az még nem szerelem, végeredményben nem szerethetünk több ezer nőt ).[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
Góliát
senior tag
Mondjuk, hogy megkérdezi tőled a kedvesed, hogy mondj pár dolgot amit imádsz benne! Gondolom tudnál sorolni pár dolgot. Találkoztam már olyan nővel akinek igen-is fontos volt, hogy véleményt tudjak alkotni.
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat.
A nevem Góliát és 18 : 38 van.[ Szerkesztve ]
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
Hologram--->
OSH Program AK-1 Diagnosztikai és Sebészeti Szubrutin Omega 323. Alias Doki, a Voyager-ből. ^^Android---> Data parancsnokhelyettes a The Next Generation-ból. Amúgy abból még Picard és Riker lesz kiemelkedő.
Azt a "bizonyos" ember-borg hybridet nem lövöm le, elég annyit tudnod, hogy EPIC (Voyager).
Az a lista nem teljes. Angol wiki-n nézted?
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
addikt
"tudnál sorolni pár dolgot..."
Természetesen, de én főleg arra gondoltam, hogy normális esetben azt nem tudjuk megmondani, hogy miért szerettünk bele, hiszen az "csak úgy jött"...
[oWn]f4te: Akkor ezekkel még nem találkozhattam, de most már kedvet kaptam, hogy tovább nézzem.
A fajokra rákerestem angolul is, találtam ezt az oldalt, így már elég meggyőző a dolog.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nikon DSLR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Akciós ÚJ 4K DDR5 Gamer PC RTX 3080TI 12GB GDDR Core I5-12400 12x4.4GHz 16/32GB 1TB NVME SSD GAR!
- 3,5" hhd pakk 500-320-250-160gb 100/100
- Dell Latitude 3410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás laptop eladó
- 14" MacBook Pro: Apple M2 Pro chip (12 core CPU and 19 core GPU, 1TB SSD) 2023-02-05 iCentre vásárlá
- AMD Ryzen 5 5600
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen