-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsom!
tag
Ezennel megírom a második hozzászólást, hogy lássátok én is tudok helyesen írni.
Hát ez lenne a második hozzászólás.Ja, nemsokára lesz Mac Mini-m, de megvárom az újabb generációt, ami remélhetőleg még júliusban kijön. ( itt egy komoly téma)
[ Szerkesztve ]
-
Zsom!
tag
Ha naponta lesz hírezés, akkor szerintem olyan este nyolcig kéne beírni a híreket (mindenkinek lenne egy témája) és utána ki lehet beszélni.
-
Zsom!
tag
Jó reggelt!
Szerintem ma lehetne valami hír kivesézés, ilyen kísérleti jelleggel.
[ Szerkesztve ]
-
Zsom!
tag
Számomra szomorú hír, hogy Handras szerint a héten már nem lesznek sem új Mac-ek, sem Lion. Remélem nincs igaza.
[ Szerkesztve ]
-
Zsom!
tag
[link]
Nehogy valaki lemaradjon erről.
Téma: zenék (mai gagyik vs mai jók)? -
Zsom!
tag
válasz .bableWes #187 üzenetére
Elnézést, Kelemen Kabátban lekötött.
Találkoztál már vele azóta? Vagy ez lesz az első? Szerintem ha mind a két fél értelmes, és nem haragban váltatok el akkor no problémó.(#190) ch003067: ez ilyen annyira gagyi, hogy már jó.
Írjatok még ilyen laza nyári számokat.[ Szerkesztve ]
-
Zsom!
tag
Akkor a csajok maradjanak a másik topikban?
Nekem úgy is jó.
Rendes zenét ajánljatok![ Szerkesztve ]
-
Zsom!
tag
Na elmentek ti...
Találtam én: [link]
-
Zsom!
tag
Szerimtem napi csaj legyen a másik topikban.
De attól ez még itt maradhat.Más:
Ha valaki nem ismerné: a legnagyobb troll.(#252) .bableWes: áá, Carlot nem lehet felülmúlni, ő a trollok királya, egyszerűen eszméletlen.
[ Szerkesztve ]
-
Zsom!
tag
válasz ch003067 #313 üzenetére
Na, azok is.
Komolyra fordítva a szót, az idegenek vajontudnak rólunk"hisznek" bennünk? Ha igen miért nem érdeklődnek? Vagy még ők sem elég fejlettek? Sok kérdés van, az biztos.
Miért ilyennek képzelik el a legtöbben őket?
Szellemekkel mi van?Szerintem ez így jobb, mint a hír kivesézés, a mai (hétvégi) téma lehetnének a paranormális jelenségek, idegenek.
-
Zsom!
tag
válasz ch003067 #316 üzenetére
Nem tudom mit gondoljak az 51-es körzetről. Egy valódi titkos bázist biztos, hogy jobban eltudnának rejteni, titkolni. Lehet, hogy vannak ott ufók, lények, de ezt csakis az ott dolgozók (élők) tudhatják. És hol a többi ötven, vagy ki tudja mennyi körzet?
Wikipedián van légifelvétel róla(?).(#317) Tibii91: mi, wifi-s fűnyíró? Vagy távirányítású? (az fasza lenne)
[ Szerkesztve ]
-
Zsom!
tag
Szoktátok nézni a Showder Kubbot?
Most Beliczait néztem, nagyon jó!
-Milyen az emós Kiszel Tünde?
-Akkora a szemöldöke, hogy eltakaja a szemét.(#350) Tibii91: én is!
[ Szerkesztve ]
-
Zsom!
tag
Igen a CC bemutatja is jó, de nem értem Litkai miért nem volt még a Showder Klubban?
Nála gyengébb CC-os volt már az RTL-en. Sőt nekem Litkai benne van a top ötben.
Nem sorrend: Hadházi, Kőhalmi, Litkai, Beliczai, KAP.Hajdú Balázs csak szerintem nagyon gyenge?
Amikor itt lépett fel meg is dobáltak kockacukorral(jó hely mi?), de tényleg egy jó poénja sem volt.(#360) Tibii91: nem tudom, nekem nem jönnek át a poénjai. De, mint ahogy mondod ízlések és pofonok.
[ Szerkesztve ]
-
Zsom!
tag
Újoncos topikban sajonos nem lett pozitív változás, mint ahogy tegnap egy ideig tűnt.
Domxc: Szia ^-^[ Szerkesztve ]
-
Zsom!
tag
MacGyver képes repülőgépet építeni ragasztóból és papírfecnikből, de Chuck Norris pedig képes őt egy Pörgőrúgással a falhoz baszni és elvenni a repülőjét.
Így szerintem jobb:
MacGyver képes repülőgépet építeni ragasztóból és papírfecnikből, de Chuck Norris pedig képes őt megépíteni bármiből.
Én csak az 5 felettieket olvasom.
Chuck Norris egyszer fel szaladt az Empire State Building tetejére, s mikor felért látta magát elindulni.
[ Szerkesztve ]
-
Zsom!
tag
Nelem van TV-m. Egyébként min játszanék. Meg min nézném a filmeket?
Igaz csatornák közül csak a CC-t meg natgeot és társait nézem.Meg van PS3-am!
Ma szét játszom a fejem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ACER NITRO 5 Ryzen7 5800H- 32GB RAM - RTX 3080
- ASUS TUF F15 Gaming Laptop - i5 11400H - 16GB RAM - 3050Ti
- XBOX Series X, dobozában, még 1 év gyári Microsoft garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Ej-ha Új Dobozos Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 Profi Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16/512 FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen