Hirdetés
-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domxc
senior tag
Nagyon nem találtam képeket, nagyjából ekkora, ennél kicsit nagyobb is lehet megitélésem szerint, amiről érzitek, hogy már nem fér bele kicsit se a limitbe akkor, azt ne. Lehetőleg akkorát, amekkora senkit sem zavar.
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
ch003067
addikt
Mondom én hogy nagyon jó
Hallgass egy kis Agytekerős Mixet ( XDDD )
-
Domxc
senior tag
S*gg szerint.
Tessék, nye-nye-nye-nye.Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
Bizony, méghozzá ALFA.
Mert ismerem (nagy átlagban) az embereket, a (világ)szemléletüket és kollektív pszichéjük szembeötlőbb bugyrait. (No offense.)
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
EmberXY
addikt
Nem tudom, hogy jelenleg hogy áll a hír kivesézéses dolog, szerintem még nem jutottunk a végére, részemről rendben lenne az általad leírt menet, a többiek is mondjanak véleményt, aztán valahogy el kell kezdeni.
Ma már nem biztos, hogy leszek, bárhogy is határoztok, azt vegyétek úgy, hogy én is támogatom. (kiveszem a részem a döntéshozatalból )
Addig is mindenkinek további szép napot![ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
Domxc
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Gyúrósok ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Netflix
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen