-
IT café
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
válasz EmberXY #38788 üzenetére
Vagy egy videó. Takács Gábor elment a csillagászokhoz, kvantummechanikáról beszélgetni Kiss Lászlóval.
[link]
Teljesen jó lett..."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
EmberXY
veterán
válasz RandomName #38803 üzenetére
Meg is van az esti videó, eddig lemaradtam róla, köszi!
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
válasz EmberXY #38804 üzenetére
neked öcsém kéne ... ő helyből összedob egy ilyet élőben, csak nem úszod meg két órával, max ha siet valahová. Már mondtam neki, hogy ezeket a több órás ilyen témával kapcsolatos szómenéseit tegye fel YT-re jópár nerd hálás lenne neki
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
RandomName
senior tag
válasz RandomName #38811 üzenetére
Ez a Suno jó cucc....
Elég deep cuccokat is lehet vele csinálni, ha ez most ilyen, kb 3 hónap múlva minden gyökér a YT-n lesz...."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
KROK640
nagyúr
válasz kenwood3 #38813 üzenetére
Utoljára akkor voltál a topicba mikor kimentem Ausztriába. Már régen itthon is vagyok.
Ezzel az aktivitással nem lesz egyszerű
Azóta én a topicban gazdagodtam 451 hozzászólással (ezzel együtt 452-vel) így 2424-ről 2425 lett.(jééé, ezekszerint most nem mobilról vagy, mert vannak ékezetek kaptál gépet? )
-
KROK640
nagyúr
válasz kenwood3 #38818 üzenetére
Nosza, hajrá
mi itt vagyunk, velünk lehet trécselni. Koshmarnak talán nem vagy a kedvence, de hát na
A PC-s éveket nem lehet kinőni. Ha a régi már be sem kapcsol, az szomorú.
Viszont próbálj meg ékezetesen komoly lenniInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
RandomName
senior tag
válasz koshmar #38821 üzenetére
Ezt azért lehetne fájdalmasra csinálni is. Milyen lobbytevékenységet kívánsz felmutatni a szavazással kapcsolatban? Mint említettem a skót whisky-t szeretem.
Vagy még azon gondolkozom, hogy a velem együtt 4 fős szavazótábor folyamatosan "véletlen" 50-50%-ot szavaz, és a kettőtök folyamatos paraszolvenciájából, fogja eltartani magát éveken át...."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #38825 üzenetére
Most, hogy így mondod, ez nem is fájdalmas, sőt, épp ellenkezőleg
Támogatom ezt a megoldást.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
RandomName
senior tag
válasz KROK640 #38826 üzenetére
Akkor Koshmarral ellentétben MI küldünk egymásnak privátot, és megbeszéljük a részleteket, meg, hogy melyikük, kit, mennyivel akar lekenyerezni....
[ Szerkesztve ]
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #38827 üzenetére
Ez is egy megoldás
De kezdetnek, hogy legyen mint elindulni :
kezdje Kenwood az ékezetekkel, meg neked egy üveg skót whiskyvel, és ha már úgy belejött, nekem is küldhet egy üveggel.
Koshmar mivel régi tagunk és megszoktuk, 50db tojással kezdhetiA Többit tényleg megdumáljuk PMben
-
KROK640
nagyúr
Boldog névnapot Koshmar.
(20 tojás lesz)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
RandomName
senior tag
válasz koshmar #38840 üzenetére
Lennének ötleteim.
Az Alkoholista nevelde azt sugallja, hogy az alkoholtó energiát kapsz.
Vagyis az alkohol tulajdonképpen energiaital.
Mondjuk ha kapok egy tálca Skót whiskey-t, akkor átgondolom az esélyeid.
Az sem baj, ha akkora tálca mint nekik a vodka.
[link]"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Babakocsi
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest