- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz
Imike_80 #37519 üzenetére
Ext3-as teljesen jó, ext2-es nem ellenőrzi a HDD-t, egy esetleges áramkimaradás után jól jön az ellenőrzés, de így lassabb az ext3-as az ext2-nél.
Failsafe: passzolom, majd okosabb leírja.
Attól függ mi bukik? Mert ha nem lehet belépni sehogy, akkor esetleg a reset segít, de ha az sem, akkor marad a serial kábel. De nem kell parázni, semmi különösebb nincs, csak a routernek megfelelő firmware-t használja az ember és kész, akkor nincs gond.
-
nyikszi
őstag
válasz
Rascally81 #37506 üzenetére
Szia! Elég lesz a 3600-as. Nálam ezenkívül még fut rajta pár dolog és stabil, semmi gondom nincs vele. Vargalex firmware-t pedig könnyű ráeszkábálni. De ez itt OFF, inkább a WDR3600-as topicba gyere.
-
nyikszi
őstag
válasz
carpediem007 #37497 üzenetére
-
nyikszi
őstag
Ez miért nem jó?
-
nyikszi
őstag
válasz
Freeman01 #37425 üzenetére
Szia! Többen leírták inkább ilyet vegyél: TP-LINK WDR3600 szerintem ne az a pár ezer forint legyen a meghátrálás oka. Jó készülék, stabil, erős, szebb, okosabb
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! A múltkor, hogy elszállt a routerem és resetelni kellett, azóta nem a sda2-ről bootol. Ezt szeretném visszaállítani. Az fstabot próbáltam Vargalex leírása alapján visszaállítani, de semmi nem történt. Próbáltam manuálisan beírni az fstabba a dolgokat, de ezt a hibaüzenetet kapom:
[ Error writing /etc/config/fstab: No space left on device ]
Betelt. Mit lehet csinálni ilyenkor?
-
nyikszi
őstag
válasz
Intruder2k5 #37086 üzenetére
Igen, az volt.
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Ide is beírom, hátha valaki tud segíteni. 3600-as routerem van. Ma reggel nem volt net
Mi a fene, mondom, lehúztam a routert, gépre fel és van net. A routert nem érem el SSH alól se és a szokásos 192.168.1.1 címen se. OpenWRT van fenn. Semmit nem ír, a hálózati kapcsolatnál csak annyit ír, hogy nem beazonosított hálózat. Gondolom vihetem vissza a routert. Viszont ami érdekes, hogy a miniDLNA-n keresztül a WD TV Live látja a HDD-t. Volt reset, mit tehetek még?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- bambano: Bambanő háza tája
- Cipő topic
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9360 QHD+ érintőkijelző, 16GB RAM, 1024GB SSD, i7-7560U 2.4GHz - amerikai model
- Ryzen 5 4500 (6/12)
- Újszerű Logitech K360 vezeték nélküli billentyűzet - Magyar QWERTZ kiosztással
- Iphone 13 pro max 512gb független karcmentes eladó
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 14" FHD IPS i3-1115G4 , 8 GB DDR4 , 256 GB NVMe
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest