Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Proxmox VE
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Reklámblokkolók topikja
- Linux Mint
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz vargalex #16488 üzenetére
és ilyenkor nem lehet átírni se semmit??? bocs ez nekem nem volt ennyire világos.
extroot most már sajna tényleg időszerű lenne... majd ha lesz hozzá egy szőkenőknek való leírás akkor lehet neki merek majd állni.... ftp miatt amúgy is sanszos mert gondolom neked se több a memóriád mint nekem rgo ha tényleg bele fogod forditani valszeg alapból benne lesz az extroot is... (???)egyébként:
Free space: 15% (56.00 KB)nem hiszem hogy egy mac cim kb lenne...... ???
már kb-on vagyok de cmdftp-n kivül nemtudom mit törölhetnék.... mennyi szabad hely marad elvileg ha csak a csomidat teszem fel?
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest