Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vili007

csendes tag

válasz Claude Leon #1242 üzenetére

Még nem látok közös tulajdonságot.
    A következőképpen fest a dolog:
    Ahogy írtam 1,5Tb, FAT32, és nincs megosztva. Van több mappa (filmek, zenék, sorozatok, képek,..)
    A gépen beállítottam a total commanderen mint távoli meghajtó, és tökéletesen lát mindent (megnyitás, másolás, minden megy) a sebességet nem nagyon teszteltem, egy másolást csináltam, az nem volt túl combos kb 8-10Mb/s (Filmet nézni elég)
    Na akkor a lényeg:
    A media server fülön próbáltam egybe az egész partíciót megosztani. Ilyenkor max 1 kis mappát lát.
    Ha a sorozatos mappát (~70 almappa/1200file/268Gb) osztom meg, akkor azt mindig hiba nélkül felismeri a telefon és meg is tudom nyitni.
    Ha a képes mappát (~250 almappa/17000file/26Gb) osztom meg, akkor van hogy az első 5 almappát látja, de volt olyan is, hogy csak kettőt.
    Ami érdekes, hogy a filmes mappát (~531 almappa/1600file/620Gb) eddig sose látta a telefon, most az előbb újra próbálkoztam, most meg látja.
    Olyan mintha minden alkalommal amikor törlöm a megosztás, és újra próbálkozok, más és más logika szerint történnének a dolgok. Nem tudom, hogy mi történik amikor rányomok a megosztásra. Beolvassa / indexeli magának az alatta lévő tartalma? Mert lehet ebbe a folyamatba csúszik hiba. Azt még talán meg is értem, hogy a zenék, és képek mappát nem bírja beolvasni a nagy mennyiségű file miatt, és "lebök" a rendszer.
    De a filmessel se bírt idáig, az meg most megy.

Új hozzászólás Aktív témák