Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
-
IT café
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pfiucska
aktív tag
válasz PredatorZoli #6173 üzenetére
Én amúgy egész évben vwce-t vasarolgattam a havi megtakaritasaimbol es hat annyira nem lett eros az eves teljesitmenyem. Szamolgattam es ezen idotavon egy egyszeru pmappal jobban jartam volna.
iPhone 15, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
attiati
veterán
Jó portfóliót raktál össze.
Ettől függetlenül az idei évben érdemes volt megfontolni átülni szétcsapott huf (fixed income) eszközökbe, egyelőre felülteljesíti a devizás részvény portfóliókat is.
Az esetek 90%-ában hosszútávon úgyis igazad lesz a long irány miatt.
Illetve a maradék 10%-ban is, a befektetési szemléletedet tekintve (ha esnek a piacok, akkor olcsóbban lehet vásárolni.)[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Érdekes ez a téma, én is raktam be a portfóliómról jelentést de a másik topikban mert nekem év elejéről onnan van összehasonlítási alap és be akartam hivatkozni válasszal.
Kíváncsi vagyok 24-ben hogy alakul majd a faktoros portfólió és a tech / crypto túlsúlyos fejlődő világgal szemben.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest