- Keresik a GPS-rendszer alternatíváit
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- ASUS routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Excel topic
- Videó stream letöltése
- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
-
IT café
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
favagoJoska
aktív tag
válasz
julius666 #11448 üzenetére
Plusz amit rendszeresen nem látok kifejtve, hogy mi van ha a jelenlegi tranzakciószám növekedésben vastagon (közel sem állítom hogy teljesen) benne van a 2 éve elhalasztott ingatlanvásárlások hatása? És még igy is csak ott tartunk hogy 22-es szintet éppen elérjük (vagy még azt sem).
Ezt valahogy rendszeresen elfelejtik elemezni, mert úgy már nem annyi pozitív a kilátás a jövőre vonatkozólag. -
Ringman
nagyúr
válasz
nekem az is nagy kérdés, hogy mi lesz a forinttal, érdemes lehet eladósodni egy 5%-os thm-mel forintból, el lesz inflálva pár éven belül a hitel? (mint ahogy az megtörtént a pre-covid és pre-orosz invázió előtti hitelekkel, mostani keresetek mellett vicc törlesztők lehetnek, sok esetben értelmetlen előtörleszteni) - vö. mennyire érdemes magyar ingatlanba fektetni, miközben keleti nyitás, gazdasági semlegesség, kikacsintás az eu-ból/nato-ból a politikai fősodor (ez kockázat, be kell árazni/figyelembe kell venni)
ne menjünk el a mellett sem, hogy ott van a min.elnöki vágyálmokat teljesen kiszolgáló mártonminiszter, nem tudom mennyire a vágyvezérelt gondolkozást tükrözi a terv - vö. rendszeresen tarthatatlan költségvetések, 1000 milliárdos évközi kiigazításokkal.
-
attiati
veterán
válasz
Feltételezem azért, mert államközeli cégeket hoznak helyzetbe, magas profittal.
szerk.:
Nehezen tudom elképzelni, hogy ez az anyag így egy az egyben átmegy a kormányzati fogaskerekeken.
Azt tudom elképzelni, hogy állami lakásépítő cégek lesznek a magán helyett / mellett.
Picit megtolják a kínálatot.
Mellette továbbra is megy majd a keresleti oldal támogatása.
Ez egy akkora politikai fegyver, hogy nem tudják elengedni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magisk
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- Keresik a GPS-rendszer alternatíváit
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest