Hirdetés
-
IT café
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Dare2Live #19978 üzenetére
Biztosan ki van találva miért ilyen merevek, magánszemélynek kisebb az érdekérvényesítő képessége 1 elmaradt eladást behozza a másokon érvényeíteni tudott nagyobb haszon. De Rav4-nél én is ezt tapasztaltam a képletesen asztalra tett pénzt is visszautasították (azaz neked ennyiért nem, nem vagy cég). Majd Lexusnál is kipróbálom ezt ha odáig jutok, ott is milliós különbségeket látok (csak azt egy nemnél lehet tényleg nem veszem meg).
-
Dare2Live
félisten
válasz Dare2Live #19978 üzenetére
btw másnak is feltűnt, hogy az 1.8assal jóval nagyobb a CHR, Corolla Cross csomagere mint a 2.0assal?
Engem tökre meglepett.Yaris crosst is néztük de az 1.5 hangra nagyon otromba volt az 1.8, 2.0hoz képest. És a környezeti zajból is sokkal több bejött, érzésre egyértelműen "alacsonyabb" kategóriás autó CHRhez képest. Ha jól rémlik ilyen 8%adtak cégesként kvázi annyira jött volna ki végül mint a CHR.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest