Új hozzászólás Aktív témák

  • No.01

    őstag

    válasz baritz1995 #10561 üzenetére

    Szia,

    Volt ez itt mar tema. Ha a szakertos velemenyre vagy kivancsi (marmint nem az enyemre, hanem amit en is valoban hozzaertotol hallottam) az az, h ha tudja a specifikaciot akkor elvileg nagy baj nem lehet. Jobban mondva, de ha a beszerzesi lancba v.hol egy kis "res" keletkezik. Anno volt ilyen az Eneosnal. Utolag meg teljesen mindegy, h a lengyelek pancsoltak vagy utokozben tortenttek a dolgok. A vevo vegul nem azt kapta amit kellett volna es nem is kell hozza tul nagy szerencse, h ez soha ne deruljon ki.

    Az egyeb tapasztalat meg borzasztoan szubjektiv szvsz ne higgy senkinek.
    A valos tapasztalathoz sok dolog kellene amibol szinte egy sem adott: tobb idopontban kontrolalt meres. Na nem csak szemrevetelezes hanem igazi meres, de ugy, h az adott blokkot szetszedik es megnezik.
    Tovabba engem sokaig cikiztek a kollegak a regi helyen amikor igy telviz idejen (igazabol nyaron is csinalom) beulve beinditom az autot majd szep elhelyezkedek, kikeresem az eppen kedvemnek valo zenet. podcastot majd csak utanna huzom be sebessegebe mert azalatt a kb fel perc alatt az olaj kicsit "osszetorik" eljut oda ahova kell...
    A tobbseg mindegy, h 20 fok van vagy epp -10, beul indit es mar megy is. Ez csak akkor gaz, ha a melohelyed kozvetlenul a palya mellett van es latod, h az egesz nap kint allt autoval indutas utan max 1 percen belul mar a palyan elozi a kamiont.
    Tudom-tudom az auto hasznalati targy es o van ertem nem pedig forditva, de aki hosszutavra tervez az igen kicsit odafigyel a dolgokra.

    Na nagyon elkanyarodtam, bocsanat... :B :U

Új hozzászólás Aktív témák