Új hozzászólás Aktív témák

  • No.01

    őstag

    válasz baritz1995 #10063 üzenetére

    Szia,

    El kell, h keseritselek. A mai magyar rogvalosag az, h onnantol, h a szamlalo atlepte a 200e km-t az autod utan erdeklodok szama azonnal felezodik fuggetlenul attol, h milyen allapotban van. Nemhiaba van annyi tekeres meg mindig. Persze latni v.mi kis fenyt az alagut vegen, de ez meg mindig csak a vevok nagyon kis szazaleka.
    En/mi mindig ugy csinaljuk, h elotte feluton a nemzetkozi es a magyar oldalakat es megnezem az arakat. Az kiindulasi alapnak jo. Annak fuggvenyeben, h milyen allapotban van es mlyen felszereltseggel rendelkezik az adott modell valtozat az ar folfele vagy lefele.
    Itt azert be kell szurnom, h erossen ajanlott szubjektive nezni a dolgokat amin az emberek tobbsege mar elbukik. Nekem a csaladban is volt ilyen akinek hiaba mutogattam a hirdeteseket es csak hajtogatta a magaet, h marpedig az igenis sokkal jobb stb, stb.
    (a valosag persze mas volt. Nem volt rossz, de az atlagnal nem is volt jobb)
    Igy bo 4 honap es 2 vagy 3 arcsokkenes utan vegre jott v.ki aki elvitte... "termeszetesen" miutan o meg alkudott az arbol egy picit. Igy vegul csak minimalisan ment el kevesebbert, mint amennyi a piaci ar. (meghirdeteskor ez piaci ar + majdnem 30% volt)

    eastsider:
    Ahonnan tudsz :DDD Viccet felreteve eBay az egyetlen. En itt kulfoldon talaltam 1-2 forrast, de hiaba ha nem hajlando mashova postazni... es akkor meg johet a hidegzuhany, h ha megis akkor a szallitassal bukod is az arelonyt.

Új hozzászólás Aktív témák