Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
Maenstroo #120 üzenetére
Először is: együttérzésem.
A második dolog: a particiókat a particiós tábla írja le. Tehát az új part. létrehozás nem volt jó dolog. Inkább a Google Partition table címszóra rákeresve valamilyen recovery programot kellett volna előásni.
Ezzel próbáld ki, mit talál: [link].
Először próbálkozz meg úgy, hogy meghagyod az újonnan létrehozott particiót, majd ha nem megy másként, töröld le, és úgy.
Előre mondom, még soha nem próbáltam ezt a progit!Tapasztalatból mondom, távgyógyítás nem müxik, tehát csak 5leteket tudok adni...
-
kiskornel
addikt
1. Mented a két partíció fontos adatait másik winyóra - WinXp CD-ről boot - Javítást választod - beírod admin jelszó - shellbe bepötyögöd:
fixboot
fixmbr2. letöltesz egy winternals xp boot cd-t, kiíród, bebootolsz, és megnézed, hogy látja-e a particiót... szokta.
Mindkettő csak SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!!
-
kiskornel
addikt
-
kiskornel
addikt
Sziasztok! Telepakoltam egy pendrive-ot képekkel, majd az egyik ismerősömnek adtam, aki működés közben kihúzta. Most nem látja a partíciót. Mivel lehetne USB-s eszközök partícióit visszaállítani?
A másik problémám, hogy image file-t szerettem volna készíteni róla (sector-sector copy)... de nem találok ilyen progit.
DOS alatt meg semmi sem látja, pedig ott lennének eszközeim...
PLS help!
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hobby elektronika
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Opel topik
- Tippmix
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest