- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Az OpenAI visszaperelte Elon Muskot
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Mesterséges intelligencia topik
- Ubuntu Linux
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows Insider Program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- VPN topic
- Facebook és Messenger
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ta777
csendes tag
válasz
hobizoli #185649 üzenetére
szoval akkor ha nem lesz alternatív link akkor a VPNel se fog menni a téma???? mert nem biztos, hogy mindig lesz alternativ link gondolom én, hogy ez is előfordulhat, de nem biztos, ezt majd meg kell kérdeni aki ért ehhez...
neked azota se jo VPN nel? milyen VPN ent használtál egyébként? amit olvastam , hogy azért olyan országot kell választani a VPN nél ahogy engedélyezve van a b365, lehet ez volt a gond a VPN el neked nem?
ezen a VPN megoldáson én is gondolkodtam, de azt irták ha jó is azért benne a kockázata bezárhatják a számlád, ha észre veszik..,
Nord
Mullvad
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest