Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
na, egy gólocskát kérnék az ukránoktól, 3-0-nál engedjenek már ennyit a spanyolok
-
Örni
senior tag
Na, 2-3, gyerünk fiúk!
-
törölt tag
F1 ki végez előrébb csapattársnál apróval (mert karambol, kiesés, technikai hiba is lehet)
Hamilton, Leclerc, Sainz együtt kiad egy duplás szelvényt.Focira single: németek, oroszok, lettek, Feröer, ha jön az F1 akkor a görögöket is teszem
vagy ezekből DNB kötéseket összerakni -
törölt tag
Lett kiállítás
Moldova vezetésremélem nyernek
[ Szerkesztve ]
-
LaciMc82
aktív tag
válasz
zsolti72837 #176777 üzenetére
Háttt lassan pedig megássák a gödrét a dolognak....
[link] -
törölt tag
-
törölt tag
Válogatott meccsekre mit? Lettek, törökök? Van olyan lettek nyernek + gólszám 1,5 felett 2x feletti odds Andorra ellen.
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Szerintetek a Bayern-Sevilla szeptember végén még lesz tartva nagy faluban? -
törölt tag
Marseille
mai próbálkozás Bratislava 1,7x
-
törölt tag
Liverpool
mai próbálkozás a Marseille
-
pohár
félisten
srácok, másnak sem tölt be a bet365, miután bejelentkezik PC-n? csak megjelenik a bal oldalon a bet365 felirat, és pörög az oldalbetöltés, de sosem tölt be... (mobilról tökéletes)
-
törölt tag
Malmö & Rosenborg
Tromsö & Fehérvár -
yogibear
addikt
Fradit V 9-ért vagy továbbjutás 6-ért nem rakta senki?
-
törölt tag
Nem így terveztem, de jól alakult élőben pedig nem szoktam úgy nyerni. Nem sikerül a Kawasaki, gondoltam akkor japánok helyett kínaiak. Wuhan hátrányban volt félidőben egy pontos csapattól, sejtettem ez 2/1 lesz rádobtam egy ezrest és meg is fordították a 2. fi-ben.
Zenit & Celtic is jó lehet szerintem ma.
-
törölt tag
A tegnapi elment a hollandokon, kár volt kötésbe tenni akkor a nyertes oroszokkal DNB lett volna. Ma a Kawasakitól várom visszahozza.
Esti selejtezőkre:
Molde
Rapid Wien
Ludogorec jut tovább
Dinamo Zágráb jut tovább -
törölt tag
Feyenoord & Sochi 4,3x
-
tigipuf
senior tag
válasz
#86564352 #176751 üzenetére
Nekem engedte mindenféle verzióba rakni ,szöglettel,lapokkal kombinálva is.Az más kérdés ,hogy mind elment mert alapból csak 1,5 felett,meg G-G verziókat variáltam (igaz mindig vendég győzelemmel) .Bár a Bayern győzelmet eltaláltam,nem kellett volna okoskodnom tétnövelés céljából mindenféle szarsággal
a végére a lapok száma is jól megugrott.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Prien #176749 üzenetére
Próbáltam egy óra múlva félórával meccs előtt, akkor sem engedte a rendes játékidő Bayernt. Olyannal is szoktam találkozni kiírja néhány esemény megváltozott a fogadási listában, pedig semmi és másodjára már rendben.
Válogatásnál van egy kis pipa alul, hogy tartsa meg a választott eseményeket, amúgy tényleg szar az egész és mivel állami cég úgyse lesz jobb. Valami NER cég tákolta össze a honlapot ránézésre. Legújabb faszságuk, hogy a videójáték FIFA meccseket beömlesztik a napi labdarúgás kínálatba. Miért nem egy külön eSport kategóriába?
-
Prien
addikt
válasz
#86564352 #176748 üzenetére
De még utána se engedte megrakni? Mert szokott ilyen bug lenni, csak aztán megjavul és lehet fogadni. Vagy később nem is próbáltad már?
Durva néha a Pro, az biztos. Főleg többes kötésnél bosszantó, visszadobja, hogy valami hibás, aztán meg nem lehet visszalépni a szelvénybe, újra ki kell bogarászni az összeset.
-
törölt tag
Akik gólszámot tettek vigasztalásként: kicsin múlt azért! Volt Lewandowski kapufa, ha nem döntő csak sima meccs másik bíró adhatott volna akár két büntetőt is, Lewandowski fejese és Mbappe nagy helyzete, Coman második helyzete... GG & 2,5 over simán benne volt a meccsben, egy döntő mindig más hangulat azért.
Kicsit bosszant nem tudtam a rendes játékidő megtenni, azért a ki nyeri a kupát nyereménynek is örülök. (és annak vesztett a PSG
)
-
törölt tag
válasz
Enigma1945 #176744 üzenetére
Mondtam,hogy kevés gól lesz.
csak azt bànom 2,5 alatt raktam ,meg nem sokkal.
-
Enigma1945
őstag
De orulok ennek a delutani viharnak :) Ez gatolt meg abban, hogy megrakjam az elso felido 1.5 gol felett.
-
Örni
senior tag
Győzött a jobbik!
Sajna csigazabálók gólt se rúgtak, így gg se lett.
Nem semmi, hogy Bayern egy szükségedzővel nyert meg mindent amit lehetett
-
Prien
addikt
Egy jogos tizi elmaradt, ajjaj, minek van a VAR?
-
Örni
senior tag
Félidő GG-nek annyi
-
Lupo
újonc
Hali sracok tud valaki ingyenes streamet ahol nezhetem a dontot?
-
pohár
félisten
beten van 1500-as freebet, élőben ment egy olyan, hogy Mbappe lövi a meccs 1. gólját 6x-os oddson, remélem így is lesz
-
törölt tag
És ott lett a Rosztov győzelem is, Nice is
Tippmixpro meghülyült. Akarom tenni Bayern rendes játékidő 2x és fogadás megerősítése után kidobja pirossal:
Sikertelen fogadás a listában!
A kombináció várható nyereménye túllépi az összeghatárt!Milyen kombináció? Ez egy single fogadás.
Milyen összeghatár? Csak egy ezresből akarok kettőt csinálni. -
LaciMc82
aktív tag
Én el tudom.Egy jó PSG-Sevilla szuperkupa döntő Pesten,velem a nézőtéren ...🤤😁
-
törölt tag
Sikerült élőben az Östersunds emberelőnyt elcsípni, most ugyanez a forgatókönyv a Rosztovval apróval. A Nice is jó lehet 2x szerintem.
Estére ki tesz rendes játékidő bajorokat? Egyelőre csak ők nyerik meg tippet raktam, azért gondolom két ilyen támadó csapattal nem várható hosszabbítás.
-
yogibear
addikt
2012-ben is odaadta az Uefa a Chesea-nek a Bayern ellenében, nehogy Abramovics kiszálljon a finanszírozásból (ugyanabban az évben a PL-ben csak 6. lett a Chelsea, erősen lemaradva)... a köv. évben a Bayernt kárpótolták vele...
Nem lennék meglepve, ha a PSG is megkapná kari ajinak, nehogy az arabok elvigyék a pénzt, évek óta csak házi bajnokságban kukorékolnak, nemzetközi porondon sehol sincsenek...
Mert alapvetően a BM-nek simán nyernie kellene a mostani döntőt, könnyedén verte végig az ellenfeleket...
a "nagy" Barca 8-at kapott, a Tottenham 7-et idegenben, összesen 10-et, a Chelsea összesen 7-et...
Míg a PSG azért botladozott néha erősen... -
Prien
addikt
Nem tudom,ki hogy van vele, de nem tudom elképzelni, hogy a Párizs nyerje a BL-t.
-
Örni
senior tag
válasz
Enigma1945 #176728 üzenetére
Walking on the wild side
Enigma1945: GG+over 2,5
-
C0d3r
addikt
válasz
Enigma1945 #176728 üzenetére
Jegybanki alapkamatnál végül is több.
-
törölt tag
1,6 körül tippek:
japán DNB:
Kawasaki
Cerezo & TokyoMalmö 1. fi
Lewandowski gól
Bayern nyeri a trófeát -
icsil
csendes tag
Sziasztok.
Nagy tettel mit ajanlanatok a holnapi döntőre? -
Örni
senior tag
Én nagyobbal rakom GG+overt, 1,55 most. Baromira tetszik az első félidőben mindkét csapat szerez gólt fogadás, 2,85-ért!
-
Enigma1945
őstag
válasz
#38464487 #176721 üzenetére
Szia! köszi a tanácsod.
Igaz, hogy nem a Barca, épp ezért támadni fognak ők is. Nem bevehetetlen a Bayern kapuja sem. A Lyon is rughatott volna az elso percekben mar kettot is, de kihagytak.
amugy masodiknak ezt fogom rakni: A vendegek mindket felidoben rugnak golt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Enigma1945 #176720 üzenetére
Nem biztos az,hogy lesz 2 gól az első fèlidőbe. Psg nem barca. Szerintem kevès gól lesz.
-
Enigma1945
őstag
Holnapra nagytetes Psg-Bayern 1.5gol folott az elao felido.
-
Örni
senior tag
A spanyoloknak külön oktatják a teátrális eséseket és fetrengéseket? Komolyan röhejes ez már. Az olaszok meg folyamatosan árulkodnak és reklamálnak
-
drtimot
aktív tag
Feladtam a komoly tippeket, mára Young gól kell és Inter győzelem hosszabbításban
-
törölt tag
EL döntő?
Inter 2,3x
Inter nyeri 1,6x
Lukaku gól 2,5x -
tigipuf
senior tag
Lewandowski gól is jött ,valaki említette
pohár remélem nem piszkáltad[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
nekem minimum 9 szöglet, és mindkét félidőben rúg gólt a Bayern ment, már csak 1 gól, és 2 szöglet hiányzik, de lehet kiveszem a tétnél a várható nyereményt, nem hiszem, hogy lesz itt gól, ha már 2-t lőttek
-
Örni
senior tag
Én Bayern + GG-t raktam, kérdés Lyon lő-e gólt. 2,4 volt azt hiszem.
-
törölt tag
Én egy nem túl fantáziadús Zenit DNB & Bayern szelvényt tettem ma.
-
törölt tag
válasz
Enigma1945 #176700 üzenetére
Én 3,5 raktam igaz csak egy 20 asal az már elég jó szorzó.