Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
inci67
tag
válasz LaciMc82 #175194 üzenetére
Nálam: Oroszország 1,8. Ausztria 1,6. Anglia 1,6. Francia 1,6. Török 1,8. (mind 1,5 gól felett), ha gondolod tedd ide a Horvátot. Én rakom ezt így tuti, meg rakom 1 másikom ugyanezt Magyar 1,5 felett is, ki tudja. A Magyar 5,5. Ja meg 1 másikon Ausztriát ki veszem, és teszem ellene az Izraelt 5,5-ért. Izrael hazain 4-2 lett.
-
törölt tag
válasz LaciMc82 #175339 üzenetére
Lebecsültem a kicsiket gólt se rúgnak, GG kellett volna oda is és az olasz meccsre is 9-1
amit nem néztem ott maradt nulla gól a kicsiknél Lichtenstein és Feröer
viszont az ír-dán jött és a svájci más eredmény is 4x odds felett, pozitív lett az este
utólag az olasz mást is tenni kellett volna -
-
yogibear
addikt
válasz LaciMc82 #175743 üzenetére
The Dutch football association has cancelled Sunday’s Eredivisie fixtures as the country braces itself for winds of up to 120 km/h when Storm Ciara arrives. The KNVB said it could not guarantee the safety of players and spectators at the four matches. In August a section of AZ Alkmaar’s stadium roof collapsed in strong winds, though the ground was empty at the time.
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Örni
senior tag
válasz LaciMc82 #175758 üzenetére
Nekem jött Lazio V + Inter H
De előtte elment vagy négy szeló. A legviccesebb Bayern Lipcse 0-0 volt, az jól fizethetett Freiburg - Hoffenheim GG se jött, az a Hoffen nem tudott gólt lőni Freiburgnak, amelyik 3-at lőtt pár nappal korábban Bayernnek.
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
yogibear
addikt
válasz LaciMc82 #175782 üzenetére
Koppenhága vicc volt, ahogy a Pescara is... 16-osig alig jutottak el ott meg ellenfélhez passzoltak meg ilyenek...
Mai tuti sosem bejövő kamikaze:
Nancy - Guingamp 1. félidő D @1,85
Leeds - Bristol C. V @7,50
Cardiff - Wigan HT/FT 2/1 @23Leeds utóbbi hetekben kezdte eladogatni a meccseket, mert nem akar feljutni, de még lehetőség szerint osztályozni sem... (a Leeds fan topikokban meg komolyan hiszik, hogy ez a bundabanda tényleg fel akar jutni )
Francia 2-ben ez látszik 1. félidő X-esebbnek, de akár egyik sem, akár mindkettő bejöhet a Lorient 2 hete a kiesőjelölt Le Mans ellen is félidőben X-re állt, aztán persze nyert... na meg az eddigi 12 hazaijából 8 volt félidő X... szal az is jöhet akár...
A Cardiff meccs meg az odavágón htft volt a Wigan nyert... hátha fordítva is jönKét csigakettő 1. fi X együtt 3,7 odds
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
válasz LaciMc82 #175837 üzenetére
hát, az Arsenal mem arról híres manapság, hogy megbízhatók lennének bármilyen szempontból is...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest