-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
nézd meg a gog kliens mappáját vagy ha ott nincs akkor a documents and settings-t (vagy a win8/10-es megfelelőjét, az appdata-t).
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
addikt
Bezony. És a kardok is csak egy-egy küldetés közben szerezhetők meg, az acél simán otthagyható ha nem nézel körbe, és az ezüst is bukható ha rosszfiú vagy.
alratar: egyébként meg tökmindegy, mivel a háttérben közelítő griffre senki sem figyel csak verik a blattot, lecsap az egész díszes társaságra aztán reszeltek a bandának
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
(bocs a dupláért, lejárt a szerkesztési idő)
Gondolod, én szenvedtem a respec-hez való pénzgyűjtéssel? Aktiváltam a konzolt, aztán additem('Clearing Poiton'), mert megérdemlem. Nekem legalábbis már elegem van a "gyűjts össze minden szart és add el és ehhez folyton mászkálj a kereskedőkhöz, mert úgysem bírsz el soha elég cuccot" jellegű pénzgyűjtésből. Főleg, hogy ebben a játékban szemét módon működik: amit tőled megvesznek X összegért, azt 10X-ért kapnád vissza. Még a saját eladott cuccaidat sem kaphatod vissza azonos összegért, amit 2mp-e adtál el. Több, mint 20 éves játék-pályafutásom alatt én meguntam az idő ezen formájában való agyoncsapását. Most már inkább a sztori, a felfedezés, a jó képességek és az élvezetes harc éltet(ne).
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
sheep
addikt
Én speciel rengeteg pénzt szedtem össze úgy, hogy Skelligén beültem egy csónakba és szépen az összes kérdőjeles helyet meglátogattam és kifosztottam. Majd mindegyikben volt vmi páncél vag kard amit jó áron eladtam a kereskedőnek, kovácsnak. Sajnos el kell vele tökölni, de 40k pénzt összeszedtem lazán.
Ha tól voltam terhelve akkor ittam valami párlatot, most nem emléxem a nevére, de azzal sokkal több cuccot elbírtam, azt had szóljon.
Kb 2 napig csak ezt csináltam de megérte.[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, Pimax Crystal Light
-
addikt
Minden jel szerint ugyanolyan mellékküldetés lesz mint a többi, csak hosszabb. Fősztoriban minden karaktert kibontottak/lezártak, nem hiszem hogy bármi befolyása lenne rájuk. Nyilván ezért hozzák be/vissza Shanit.
A másik kieg meg tök új területen fog játszódni, annak még kevesebb hatása lesz a főszálra.elektrotank: igen, jól sikerült. A dal benne van a fülemben, csak amiatt is megnéztem párszor, kiadhatnák OST-n (még nincs külön semmilyen formában, YT-s összevágott verziót találtam csak).
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Balu972
aktív tag
a torp muhely masik oldalan szimatolj (jobb gomb nyomvatart) ottmeglatod a jeleket. Levezet a partig, ott konnyu elvesziteni, mert miutan mindent megvizsgaltal utana lesz majd jel folytatas, de az joval a hid utan lesz. Onnan mar konnyu. Azért beszélek a gépekkel emberként, nehogy átszokjak az emberekkel való gépies kommunikációra.
-
Nazara
őstag
-
Yllgrim
őstag
Nekem jott tegnap ezerrel, valami mas lehet a gond, ha speedtested jo es itt lassu akkor...
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Yllgrim
őstag
Akkor gondolom GoG csak, de hat nagy baj nincs azzal Nem egy kiforrott rendszer de nekem semmi bajom nem volt vele, amit hianyoltam, hogy a mar letoltott tartalmakat kigreyezhetne hogy ne szedjem meg vagy 20x
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook