- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Lefty
addikt
Mondjuk nem tudom a granatveto mennyire jo otlet bele, na majd kiderul. Azert volt mit tanulnia a fejlesztoknek az elso resz alatt.
-
nagyúr
Bele se merek gondolni DZ-ban.
------------
Egyébként :
Ubisoft’s E3 2018 press conference is on Monday, June 11 at 1pm PT. You can tune into our live coverage of the event during our pre-show, which starts at 12:30pm PT.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
dvd24
senior tag
válasz akoska07 #155 üzenetére
Áhh, csak a Div1 kontextusában durva a gránátvető. Simán elképzelhetőnek tartom, hogy mondjuk bevezetnek egy "kasztrendszert". Lesz mondjuk heavy gunner, rusher, medic, sniper, stb - mindegyik a maga preferált fegyvertípusával és skilljeivel. Mondjuk a heavy gunnernek lenne az LMG és a gránátvető (ulti skillnek).
Persze majd hétfőn meglátjuk.
-
Lefty
addikt
Na marcius 15 a megjelenes!
-
pohár
félisten
Tom Clancy's The Division 2: E3 2018 World Premiere Gameplay Walkthrough Trailer | Ubisoft [NA]
hát úgy látszik, hogy a gránátvető és íjpuska nem DZ item/ulti lesz, rendes fegyver
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz bombibmw #161 üzenetére
jelentkezz a bétára is gyorsan
atyaég, mennyi jó folytatás jön... DMC, Dying Light
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
Úúúú ez így nem rossz indításnak.
Minimap nincs.
Az a seeker hogy ment a vízben...
Reméljük a végére nem fogják lefaragni a felét annak amit láttunk.
Messze van még március.
Várom a beta tesztet.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
dvd24
senior tag
2:57-nél amikor megnyitja az inventoryt számomra pont az derül ki, hogy igazam volt ott van egy specialization ikon az inventory mellett és amikor belép az inventoryba akkor látszik, h két fegyó van nála plusz a spacializációjának megfelelő gránátvető (+ úgy néz ki klánok is lesznek)
+megfogadták valamelyik youtuber tanácsát (talán marco volt), hogy cseréljék az armort ugyanolyan hp-től különálló sávra mint az NPC-knek is van
[ Szerkesztve ]
-
-
m0h0senator
őstag
Ez megint nagyon szep. Csatlakozom varom a beta tesztet.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
pohár
félisten
válasz Bencus88 #168 üzenetére
lehet ám, de telóról nem találom a linket, de google-ben a division 2 beta sign up szavak segítenek majd, én is így találtam rá (vagy a játék honlapján nézelődj, a jobb felső sarokban volt a gombja)
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #166 üzenetére
Szép napot mindenkinek.
Beírtam 1 millió dolláros kérdésként, hogy lesz-e benne?
A Drón is tetszetős, meg a női agent helyhez kötése a masszával is érdekes dolog lehet.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #166 üzenetére
Állítólag akkor kezdték el fejleszteni, amikor megjelent az első rész. Tippelj, lesz benne?
Már anno az első rész megjelenésekor is írták, hogy alapjaiban rossz a játék ezen része. Nem hiszem, hogy ezzel kezdték a fejlesztést.
Na meg a másik, ugye “mindenki csaló aki lelő”. Ha lesz benne és továbbra is fennáll ez akkor a rendszer lesz rossz, vagy sokan végre belátják, hogy a lag nagyobb baj, mint a csalók?A videó amúgy nagyon bejött. Hasonló, mint anno a breakdown trailer, az pedig nagy kedvencem volt anno. És végre nem tél van.
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Köszi Skacok sikerült! Nagyon várom
-
RazoR
veterán
Na megnéztem a videót, tuti elsőnapos vétel!
Szerintem pont annyit változtattak a HUD-on, az Inventory-n amennyit kellett, hogy kicsit frissebbnek hasson. A graf (ha ilyen lesz) nekem bejön tövábbra is, végre vannak életszerűbb NPC-k is, nekem tetszik, várós! -
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #174 üzenetére
Én ezzel nem értek egyet, mert nagyon sokan csalnak, már-már felüdítő, amikor olyan csapat ellen játszunk, akik nagyon jók, de nem csalnak, mert pl lelőhetőek.
Inkább azzal törődjenek, hogy azokat a dolgokat, amik szánalmassá teszik a PvP részt (csalás, makrós mozgás, stb.) ki legyenek küszöbölve.Ha lesz benne csalás elleni védelem + nem kliens oldalon dőlnek el a dolgok, akkor már egy nagyon jó játék lesz.
Dizájn oldalról sosem volt igazán gond az Ubis játékokkal, elég az Originsre / Wildlands-re gondolni, igaz, hogy egy erőmű kell hozzá, de ezzel a részével sosem volt gond, tartalom is mindig volt, ez a háttérsztori koncepció pedig ugyancsak nagyon ütős, bár a fősztori írók azok nem feltétlenül állnak a helyzet magaslatán az Ubinál, de hátha most ezen is tudnak valamit alakítani.;) - The Power of the Light Side
-
RazoR
veterán
válasz Anonymus23 #178 üzenetére
Én bízom benne, hogy tanultak az első rész alapvető hibáiból és ennek fényében csinálták a 2. részt...
-
arnikusz
veterán
Nem is a grafikára gondoltam, hanem az ott mutatott Manhattan és DZ térképre.
Biztos vétel nálam is, viszont reggel mikor megkaptam a meghívó lehetőséget a Bétára, nem éltem vele megvárom míg, kijön, meg fórum társak úgyis is elmondják a véleményüket.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
pohár
félisten
válasz arnikusz #177 üzenetére
abból csak tanultak, akkor nyitott szájjal futottak be a faszerdőbe... megint nem engedhetik meg a blamát szerintem
-
nagyúr
bővített videó, némi sztorival az elején.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #3 üzenetére
Két napja írták egy USA oldalon, hogy BattlEye-al védik.
-
Gubu0101
veterán
Lesz tél is,csak megsúgom,de sebaj,lesz nyár is
"It's not just a location change, but a seasonal one - moving from a snowy winter to the summer."
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-
Gubu0101
veterán
válasz Anonymus23 #189 üzenetére
Detto,ha lesz Gold azt veszem ha Season Pass akkor úgy,amint elérhető .Csak kíváncsi vagyok,milyen időközönként oldják meg az évszakváltozást.
Nem tudom a béta mikortól lesz elérhető,de nyilván arra is fél évet várni kell
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-
Gubu0101
veterán
válasz Anonymus23 #192 üzenetére
Akkor tényleg nagyon váratós,így már lehet nem fogok bétázni.Max akkor,ha már nagyon furdal a kíváncsiság
-
Anonymus23
veterán
válasz Gubu0101 #194 üzenetére
Megnéztem most az emailokat, a PC béta az 2016.01.29-től volt asszem 02.02-ig, az open bétával kapcsolatban meg 02.23-án kaptam az emailt, hogy megköszönték a részvételt. Ahhoz képest 2,5 hétre meg megjelenés volt.
Az első ilyen tech béta volt, a második meg direkt szerver teszt elsősorban.Azután voltak még ilyen meghívós béták mint a Wildlands, meg a Steep, meglátjuk itt is ilyen lesz-e.
;) - The Power of the Light Side
-
nagyúr
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
remélem ez is csúszik kb. ugyanannyit. két projektem van, az egyik bejárós, a másik ho, és az első kifut kb. májusban.
-
Csoffadalom
tag
Hmmm.... hát izé, nem is tudom. Szép meg jó de még nem fogott meg. Nyílpuskával egy lövés lesz a rugó is vagy több ezret kell belelőni? A gránátvető oké, csak minden hülye azzal fog szaladgálni.
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
arnikusz
veterán
válasz Csoffadalom #198 üzenetére
A nyílpuskás egyben shotgunt is hordott.
A Gránátvető mellé volt könnyű M4.
A Gránátvetőt egyenlőre a mostani sticky bombhoz mérem.
Aztán majd kiderül, hogy olyan mint a speciális golyó, vagy gránát, hogy véges és nehéz beszerezni hozzá a töltetet.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Csoffadalom
tag
válasz arnikusz #199 üzenetére
Gondolom a nyíl az vérezést okoz majd, a gránát vető meg pluszba égést is, de ez csak tipp.
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest