- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- macOS PC-re
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 11
- Direct One (műholdas és online TV)
- SQL kérdések
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz (Kolombusz) #2 üzenetére
Azért nem árt szerintem úgy kezdeni el teniszezni, hogy 1-6 hónapot edzővel töltesz, legalább az alapokat tudjad, hogy fogjad az ütőt, ütésnél nem csuklóból ütni mert az para, meg egy avatott szemnek gusztustalan
Szerva mozdulatot lehet otthon is gyakorolni, csak a mozdulatot , és pályán kamatoztathatod tudásod
Fősulin volt ilyen bajnokság, gondoltam nem nevezek inkább mert nagyon régóta nem játszottam. Úgyhogy csak lementem 1-2 sráccal gyakorolni és hát... kicsit megilyedtem amikor a ''szervát'' csuklóból ütötték
Tényleg érdemes megkeresni egy edzőt, mert csak az után lehet igazán élvezetes a játék, és onnan lehet csak tovább fejlődni. Ezért érdemes teniszt is nézni, pl Federer ütőfogásást, valami eszméletlen szerintem, kisujj része már lelóg az ütőről, mégis zseniális ahogy játszik. Neki ez fekszik.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Nők, nőügyek (18+)
- Házimozi haladó szinten
- Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Apple asztali gépek
- Jövedelem
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo (Goggles N3) drón - 3 akku, garancia, Care Refresh
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett - garancia, kijelzős távirányító (32)
- Braun Series 9 Pro+ 9577cc - PowerCase mobil töltő, 6 az 1-ben SmartCare tisztító- és töltőegységgel
- Sigma Aura 100 + Blaze Link
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest