-
IT café
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Eheti ingyenes Epic játék: Stubbs the Zombie
-
Dilikutya
félisten
válasz
l.skywalker #4657 üzenetére
Ilyen jó forinttal lehet az a 890 Ft még előbb-utóbb 1€ alatt...
-
Dilikutya
félisten
válasz
l.skywalker #4655 üzenetére
Akkor várható a Squadrons valahol ingyen osztásban vagy 5€ környékén?
-
Dilikutya
félisten
Még mindig itt tartunk? Regisztráltam. Rányomtam a Prime-ra, bankkártyaadatokat megadtam. BF kódokat kiszedtem, Prime-ot le is mondtam az emailben lévő linken. Jött ugyan a banki app-tól a push üzenet, hogy engedélyezzem a fizetést, de nem vonta le, vagy levonta aztán visszatette, passz, számlatörténetben nyoma sincs.
Magyar címmel, magyar bankkártyával. Semmi csavar nincs a történetben. -
Dilikutya
félisten
Ingyen Battlefield 1 - Amazon Prime előfizetőknek!
Megvan a játék, így nem próbáltam ki, de van 7 napos free trial, hátha azzal is behúzható. Utána meg elvileg a Battlefield V-öt osztják, úgy már megérheti akár egy hónapra is benevezni. Vagy augusztus 2 előtt aktiválni a trialt, mivel addig van a BF1, utána meg a BFV.
-
Dilikutya
félisten
Frostpunk az Epic Store-ban 24 órán keresztül! Holnap másik játék lesz ingyenes.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Úgy látom, még nem volt:
Ez csak egy korlátozott verzió, viszont ha megvan Epic-en a Hitman 1, akkor most kosárba téve a HITMAN 3 Access Pass: HITMAN 1 GOTY Edition ingyenes lesz, így lényegében megkapod az első rész GOTY kiadását felújítva.
-
Dilikutya
félisten
Ingyen:
Lara Croft and the Guardian of Light
Lara Croft and the Temple of OsirisKövesd Twitteren a Square Enix-et: @SquareEnix
Válaszolni kell erre a bejegyzésre: #SquareEnixPresents
Üzenetben küldik a kódot. -
Dilikutya
félisten
válasz
F.E.K.. #3942 üzenetére
Én a szemeteket már nem is aktiválom, csak azt, ami érdekel. Így se biztos, hogy játszani fogok vele. 1€ ajánlat is kb az ingyen kategória nálam, múltkor valamelyik DiRT részt behúztam még ennyiért, de tegnap a Sudden Strike 4-et már nem. Az első részét szerettem, 20 éve sokat játszottam vele, de ma már nem nagyon játszok RTS-el, pedig 1€-ért ingyen van ez is.
-
Dilikutya
félisten
válasz
batman91 #3837 üzenetére
Mondjuk jogilag erősen kérdéses ez az oldal is. Pl. fent van a régi Need for Speed 2, de nem hinném, hogy ez legálisan és ingyen letölthető lenne, függetlenül attól, hogy hivatalosan nem kapható már, max aukciós oldalakon lehet régi kiadást venni. De az EA tuti nem adta áldását a letölthető verzióra.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
MudRunner - Epic Store
Jár hozzá 3 DLC ingyen:
The Ridge
The Valley
Old-TimersDe a maradék American Wilds Expansion is csak 1600 Ft most.
-
Dilikutya
félisten
válasz
l.skywalker #3598 üzenetére
Majd otthoni gépen belépek, most a jelszavam se tudom.
Mintha a hozzászólásoknál láttam volna, hogy másnál sem jelenik meg.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
A recska szimulátort kihagytad.
Jön a VR is belőle, a sima meg épp akciós.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
l.skywalker #3222 üzenetére
Quake 2 is tervben van, azt hiszem, az feltételhez kötött.
Bár ez pont olyan, hogy a régieknek nosztalgiából megvan, a fiatalokat meg nem fogja érdekelni. -
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
l.skywalker #3049 üzenetére
Csak én nem zaklatom fel magam ezen?
-
Dilikutya
félisten
-
-
Dilikutya
félisten
Project Unborn
Ingyenes (de támogathatod), magyar fejlesztésű cyberpunk FPS. Egyelőre 5 pálya van benne, valószínűleg single/multi játék lesz majd. -
Dilikutya
félisten
válasz
l.skywalker #2445 üzenetére
Tudom.
Ingyenes játékban elnézem, ha nem megy túlzottan a játszhatóság rovására (minden 1 perces pálya után 2 perc reklám pl. tűrhetetlen), elvégre az elkészítése se volt ingyen. De fizetősnél nem tolerálom.
-
Dilikutya
félisten
válasz
l.skywalker #2441 üzenetére
2300 Ft-os mobiljátékba IAP-t tenni szerintem pofátlanság.
-
Dilikutya
félisten
válasz
energy4ever #2394 üzenetére
Nem kártyás, nincs ingyen 5 eurocent, nem kell.
-
Dilikutya
félisten
válasz
l.skywalker #2363 üzenetére
20 éves játékos múlttal a hátam mögött a legnagyobb szégyennek tartom, hogy ide jutottunk, hogy ingyen játékos meg best buy topikban hírértéke van annak, hogy demó. Régen a demó a marketing része volt, mert a kiadó el akart nekem adni valamit. Egy videó nem mutat meg mindent, a fizetett alsó sarokban kamerába bámuló idióta vloggereknek meeg nem hiszek, meg nem is nézek ilyen gyökérségeket.
-
Dilikutya
félisten
Builders of Egypt: Prologue
Nem tudom mi ez, de ingyen van. -
Dilikutya
félisten
válasz
Maksifül #2269 üzenetére
Várj, megnézem a varázsgömbömben, mert honnan máshonnan lehetne ezt tudni!?
Megnéztem....
Nehéz homályba kúszik a jövő,
Mint szürkületkor erdőben az út…
Aki bemegy, nem tudja, merre jut
S nem tudja, ki lesz, aki szembe jő.A jövő nem végleges. Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed.
-
Dilikutya
félisten
válasz
l.skywalker #2234 üzenetére
Mocskos féreg Epic!!!444!!!Négynégynégy
-
Dilikutya
félisten
válasz
l.skywalker #2195 üzenetére
A topik nem is az átmenetileg ingyen osztogatott játékokról szól szerintem, hanem mindenről, ami ingyen van.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Csokishurka #1971 üzenetére
Én nem törném vele magam: [link]
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
For Honor™ Standard Edition
UPlay, 0 €. -
Dilikutya
félisten
válasz
raskolnikoff #1857 üzenetére
Nekem még nem remegett az ujjal a "register" gombon. Az a pixelszemét nem vonz, de a This War sem birizgál. De a For Honor se, lényegében csak több hős választható a standard-ban, de a starter is a teljes játék. Még PvP is van benne, ami már egy fölösleges extra nekem. Kicsit ilyen hörcsögtanya nekem ez az Epic, mert amúgy ok, hogy osztogatnak, de mind az ingyen sem kell kategória.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
l.skywalker #1675 üzenetére
Mondandóm nem erre utalt, hanem virágnyelven azt mondtam, hogy ez egy szar.
De tényleg. Nem véletlen került le. Ez már akkor is ciki lett volna, amikor ez a látvány volt a csúcs, mivel van ennek tengernyi egyéb baja is. Messziről ordít, hogy valami gamemaker progival lett összekattogtatva.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Golden9 #1673 üzenetére
Hű basszus... a Mesterlövész ehhez képest AAAAAAA játék.
-
Dilikutya
félisten
válasz
energy4ever #1472 üzenetére
Retek volt ez pénzért is. Nem szeretem a multit, legfeljebb lanon, és ez a játék sem vitt közelebb az online világhoz. Ilyen szar rendszert is rég láttam, összesen 6-7 órám van benne, szóval gondolhatod, milyen magas szintre fejlődtem ezalatt, de hogy mennyi nálam sokkal magasabb szintű játékos volt. És ez csak az, akinek számszerűen is magasabb, azokról nem is beszélve, akik csináltak maguknak pótreget bohóckodni. Bár ennek számát olyan sokra nem tartanám, bár biztos van, aki rááldozta azt a pár €-t erre is. Szerencse, hogy valami 2-3€ volt, kb. akkor utoljára adta a Steam ennyiért 3-4 éve.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
energy4ever #1442 üzenetére
Azért feleslegesnek nem mondanám, a demó mindig jól jön. Legalább ki tudod próbálni, hogy fut.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Depression #1386 üzenetére
Ingyen kulcsnál nem mindegy?
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen autót vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asztali PC, 4.gen i5, 8gb RAM, GTX 1050TI
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest