- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Proxmox VE
- Milyen NAS-t vegyek?
- Programozás topic
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz
zsolt008 #17639 üzenetére
almás tv appól megy, youtube volt próbálva tv appal laptoppal HDMI vel kötve és TV böngésző appal is, azóta már a smat tube-al is amit itt ajánlottak, h reklámmentes.
TV GO volt próbálva lapossal és volt TV böngésző appal. Foci ugyan olyan rajta mindekét estben, legnagyobb sajnálatomra, az a fő szokás, meg majd az NFL amikor beindul, de gyanítom ugyan az lesz a látvány.
Almás TV app pl mikor választani kell mit nézzek a képek ugyan olyan szemcsések mint a mikor bemenetet választok a TV--n. Maga az ajánlás kis "kockában" az nem. De pl a laptop HDMI a mezei kén win háttér is ugyan olyan foltos, rendesen gagyi. Fényképeztem már azt is de azon a képen nem jön át, fénykép nem adja vissza.
ATV-t szoktam még böngészőből az is ugyan olyan appból és laposról is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fűnyíró topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kedvenc zene a mai napra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest