- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
nekem ez az anydesk nem nagyon világos.amikor próbáltam,csak akkor tudtam csatlakozni egy másik géphez,ha ott meg volt nyitva az anydesk ablak és engedélyezve lett a kapcsolat.illetve,azt sem találtam,hogy hol lehet címlistát létrehozni az elérni kívánt gépekhez (nyilván ezt is úgy,hogy ne kelljen engedélyeztetni a kliensek oldalán).
-
törölt tag
[link] AnyDesk Youtube HUN
-
metaldog
aktív tag
Sziasztok
Távoli asztali kapcsolattal csatlakozok egy serverre ahonnan le akarok menteni egy egy mappát egy külső usb- s merevlemezre. De a a server nem látja a merevlemezt távoli asztali kapcsolatbál. Mit kellene beállítani hogy ez működjön?
Előre is köszi. -
betyarr
veterán
üdv!
néztem ezt az ultraviewert,de nem találok benne olyan funkciót,hogy a távolról elérni kívánt gépet felvegyem állandóra (tehát ne kelljen mindig jelszó).ezt nem is lehet vele megcsinálni?mert akkor elég macerás a dolog...
-
SutPet
aktív tag
Nem gondoltam úgy, csak "idegállapotba" jöttem hogy ezen a gépen ~2 hónapja hozzá se nyúltam a tw-hez, nem csatlakoztam sehova, most hogy kellene egy fájl az otthoni gépről meg levág a francba hogy suspected commercial use. Úgy hogy tényleg nem napi szinten van használva órákra. Nem tudom milyen algoritmus figyeli a használatot de engem kispécizett magának
mindenesetre közbe meglett tw oldalán a felület ahol elvileg lehet nekik ezt jelenteni és kivizsgálják remélem. Ha meg nem akkor a rokonság így járt, a sajátom elérését meg megoldom vpn+rdp kombóval.
Ja a vicc meg az hogy szabi alatt volt hogy be kellett csatlakoznom céges gépre megcsinálni valamit gyorsan, saját gépről saját fiókommal léptem be arra nem károgott. Fordított esetben ha csak a céges gép van kéznél hiába lépek be a saját fiókommal hogy csatlakozzak a saját gépemhez rögtön károg és ledob.
-
SutPet
aktív tag
Nem érzem úgy hogy kereskedelmi célnak felel meg az hogy ránézek technológiai analfabéta rokon/barát gépére hogy mit ír ki, nem juttatásért cserébe csinálom, persze erről honnan tudna a teamviewer... Van céges fiók ami ahhoz kapcsolódik azon megy, de havi 1-2 alkalomért ~ 5 percért nem érzem indokoltnak 7.5e havidíjat. Normálisabb előfizetési modell esetén már rég előfizettem volna.
de a teamviewer oldalán is kint van:
"Példák nem üzleti célú használatra:Segítségnyújtás vagy támogatás barátoknak vagy rokonoknak Csatlakozás az otthoni számítógéphez"@fireman123: megy pü
-
SutPet
aktív tag
Sziasztok, teamviewer-el akadtak gondjaim az utóbbi időben. Van két gépem két különböző helyen, oda-vissza szoktam rájuk csatlakozni ha kell valami az egyikről és a másik előtt ülök, vagy valamit a másikon egyszerűbb megoldani. Most viszont a teamviewer elkezdett károgni hogy kereskedelmi használat meg egyebek és eldobja a kapcsolatot. Lehet ezzel bármi kezdeni? Lehet valahova írni hogy ugyan már nézzék meg a logot nincs ebben semmi commercial saját hülyeségeimhez használom... Valami más alternatíva hasonlóan kényelmesen használható van? Család és barátok gépének babrálását is ezen keresztül szoktam megoldani. De ez most baromi idegesítővé vált.
-
mutyi
senior tag
Adott egy távoli gép, melyet rdp-vel használnánk. A nyomtatóval vannak gondjaim. A helyi gépen egy Samsung multifunkciós nyomtató van, összekötöttem mosz udb-vel, mert amúgy hálózatban volt wifi-vel és úgy nem igazán akart összejönni a dolog a távoli géppel.
Szóval ott tartok, hogy az eredeti drvive-ert egy Samsung universal drivert használ a lokálisan gépen is, ezt telepítettem fel a távoli gépre. Annyit csinál, hogy amikor kiadom a nyomtatást, akkor a nyomtató villan egyet mint normális esetben, de nem kezdi el nyomtatni a dolgokat.
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a hiba? -
Csabee.
nagyúr
válasz
fireman123 #833 üzenetére
Szerintem nincs még.
-
valakky
aktív tag
anydesken hogyan kell a helyi hálózatban ezt a tcp tunelinget beállítani, hogy ne csak akkor érjem el a gépet, ha van internet.
olvasgattam róla, de konkrét példát nem találtam, hogy ha ennyi a helyi hálón az IP cím, amit el akarsz érni, akkor itt és így állítsd be. -
törölt tag
A TeamViewer sajnos kiesett, cseszegessen mást...
AnyDesk sajnos ugyanolyan, egy Windows 10 Pro és Home között kellene kapcsolat két külön városban. Éveken keresztül családon belül használtuk a két gép között a város két pontján, erre jött a TeamViewer féle szívatás. -
Tapló
csendes tag
Sziasztok!
VPN hálózaton keresztül csatlakozok távoli számítógéphez, intelligens kártyával, pin kód, felahsználónév, jelszó használatával.Az egyik gépről megy, a másikról nem.. Mindkettő Win10.
Az egyiknél miután megadom a PIN kódot, kéri a jelszót, és belép.
A másiknál nem kér jelszót, egyszerűen ennyit ír, hogy "A bejelentkezési kísérlet meghiúsult". Csak valami windows problémára tudok gondolni, mert mindent ugyanúgy csinálok.
Hátha tud rá valaki valami megoldást, ötletet. Köszönöm!
-
TCr
veterán
Sziasztok!
Urak, Teamviewer kiváltására alkalmas, ingyenes, távoli asztal eléréshez használható, jól működő alkalmazást tudtok-e ajánlani?
-
xNAGOYAx
tag
Sziasztok !
A kérdésem az lenne, hogy most lett bekötve 1-2 hónapja az UPC net és valamiért a Távoli asztal nem akar működni. Felhívtam a szolgáltatót,de ők azt mondták, hogy minden rendben a hiba az én gépemmel van. Eddig működött más nettel és szolgáltatóval, és a gépek konfigja/specifikációja sem változott. Találkozott már valaki ilyen problémával? A hibajelenség, hogy kapcsolódik és 1-2 perc múlva megszakad és utána nem megy. Ha újraindítom a készüléket amit adtak akkor jó arra a bizonyos 1-2 percre.
Válaszotokat előre is köszönöm, Jani !
-
galocza
aktív tag
én saját gyengus, helyi hálón levő netbookomat lesném, és szüleim 2 gépét távolról.
-tv nekem is ezt csinálta, arra hivatkozva, hogy márpedig én üzleti célra használom. fel is kaptam a cukrot, mivel nem, pedig kényelmes lenne a munkahelyi gépet is azzal kukkolni (ehelyett vnc+ultraviewer).
-ultraviewer (ingyen céges használatra is) funkcionalitásban majdnem mindent tud, amit tv (a fileküldözgetés primitív csak), de naon megbízhatatlan: a szerver része gyakran megdöglik, és újra kell indítani. ez nem gond, amikor van vki a volnal túlvégén, aki újra tudja indítani, de amúgy nem jó... prociban kicsit többet eszik mint tv.
-cloudberry remote assistant (ingyen céges használatra is) szintén hülyébb filekezelésben, de amúgy teljesen jónak tűnik. sajnos naon sok procit zabál, öreg netbookomon csak alapdolgokat lehet mellette művelni, vagy azt sem. ha cpu nem korlát, ez lehet ingyenes, jó megoldás!
-supremo (csak magánhasználatra ingyen): csak ki akartam próbálni. "feltettem" a netbookra és aztali gépre és az ELSŐ csatlakozási kísérletnél aszondta, h céges használat és átvált 21 napos kipróbálási verzióra. úgyhogy szidtam anyukájukat és lepucoltam.hogy tv és supremo mért hazudja, h céges a felhasználás? a gyanúm az, hogy mert helyi háló. azt hiszik, hogy ha lan, akkor már rosszalkodom - 2019-ben, amikor nem extra 1 háztartásban több gép. kísérletezem tovább, van mivel, ezek meg gebedjenek meg.
-
bango
tag
elszaladt a ló a Teamvierrel, kiírja hogy 5 perc után bontani fogja a kapcsolatot többet nem engedélyez, majd 20-30 secnél elvágja az egészet arra hivatkozva hogy túllépted az időkorlátot és közli hogy 10 perc múlva lehet újra próbálkozni
ezt már akkor is eljátssza ha a partner nem elérhető, 2 próbálkozási kísérlet és jön a 10 perc büntiez így teljesen használhatatlan búcsút kell intenem nekik
úgy rémlik egyszer valaki szintén ..viewer-re végződő alternatívát ajánlott . Ultraviewer lenne?
-
seger
addikt
Csatlakozáskor ki kell pipálni hogy ne kérje többet. Vagyis hogy jegyezze meg. Már régóta így használom. Sőtt ha kiteszed a gép csatlakozását asztalra, és azt az ikont kimásolod, bárhonnan tud csatlakozni ha az alap program csatlakozva van. Nem kell újra beírnod az azonosítót!
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy a teamviewer 14.1-es verzióban hogy lehet beállítani, hogy ne induljon el automatikusan a program?
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Találkozott valaki ilyen hibaüzenettel?
Win7, nemrég volt update.. -
macimeister
aktív tag
Tw itbrain megoldását használja valaki? Hogyan miként működik? Külön liszensz vagy bele tartozik?
-
Memora
senior tag
Az elérendő gépen Windows 7 pro van, az irányítón Windows 10 pro. Közben láttam, hogy van ilyen AnyDesk is, ill. akkor a TeamViewer is ilyesmire való. Sajnos a Windows saját leírása csak annak a távoli asztal ablak bemutatására korlátozódik, amit beállítottam mindkét gépen, mindkettőbe beírva a másik gép nevét és a felhasználók neveit, de így sajnos egyenlőre egyik se látja a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Harry Potter játékok
- Assassins Creed Shadows Intel CPU kulcs
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- Diablo IV Expansion bundle! Vessels of hatred is ! Spring Sale! AKCIO!
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest