- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- DIGI internet
- Adobe Photoshop
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenMediaVault
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Mikrotik routerek
- Milyen program, ami...?
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzant
addikt
válasz Turbobacsi #12499 üzenetére
Nem mindegy mennyi reklám lesz? Úgyse nézed
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
Turbobacsi
senior tag
válasz meke11 #12497 üzenetére
onnan hogy júliusban jár le a hűségem, kénytelen vagyok újrakötni (nincs más megoldás), az új szerződésben már a nagyobb ár van (a weblapra majd gondolom juli. 1-el írják ki)
Felhívtam őket, a 2 fizetős magyar szennyadó miatt emelnek, hiába könyörögtem hogy azt én nem kérem, nem lehet kivenni (sajnos)Kíváncsi leszek hogy hogy a filmek között kevesebb reklám lesz e, gondolom nem
[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Markizmark
addikt
válasz meke11 #12497 üzenetére
Gondolom az lesz, hogy felmondhatod kötöttség nélkül, vagy kifizeted a +200-t. Ezek a .......... tudják, hogy sok helyen ennél csak szarabb szolgáltatás van, úgyhogy úgyis kifizeted amennyit kérnek, vagy ülhetsz a rádió mellett és újságot olvashatsz tv és net helyett.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
meke11
aktív tag
válasz Turbobacsi #12496 üzenetére
Honnét az infó???
Mi lesz a hűségidős szerződésekkel? Mert azt azért köti az ember, hogy ne változzon a díj!!!
-
Turbobacsi
senior tag
júliustól emelnek 200 ft-ot, oka: tv2/rtlklub, sose nézem ezt a 2 szennyet de fizetnem kell érte
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
farkas63
aktív tag
Én meg csak kihúzok mindent, biztos ami biztos.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz ZsoltG60 #12489 üzenetére
Üdv!
Elvileg megfelel, gyakorlatilag előfordulhat hogy a modem nem szereti ezért a tévé elé tedd be, modem után használj utp védelmet.[ Szerkesztve ]
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Milyen villámvédelem van koax kábelhez ? nézegettem de elég sok fajta van...
ez kb megfelelne ?Vagy ki mit használ ami megbízható is.
Lumia 950XL
-
farkas-j
őstag
Most működik ADSL-en és Telenor 3G-n is Csak nem TARR-os rendszergazda vagy és megcsináltad? Ha igen akkor köszönöm és megírhatnád mi volt a gond (akár magánba is). Érdekelne a hiba oka. Én tűzfal szabályra tippelek. (A céges ADSL-en egyébként semmilyen korlátozás nincs. Nálam van a modem és én konfiguráltam a routert.)
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
-KP-
addikt
válasz Gubek-Einste #12484 üzenetére
bonyhádon nem sok emberről tudok, aki ért ilyesmihez. aki meg igen, azok közt biza van olyan, akit a házunkba be nem hívnék.
-
titán
Miért kellett ehhez a szolgáltatót kihívni? Bármelyik vállalkozó megcsinálta volt aki ilyesmiben utazik és ők valóban "szakmunkát" végeztek volna.
Vagy megkérsz egy havert aki ért az ilyesmihez és ő megcsinálta volna 2 sörért.[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
emre33
addikt
válasz farkas-j #12481 üzenetére
Céges wifi esetén nincs port korlátozás?
Mert 1 dolog a kapcsolat félépülése a beszéd kommunikáció másik portot használ, simán lehet,hogy ezt tiltja a telenor, és a céges wifi esetén sincs engedélyezve.
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
-KP-
addikt
hívtam a tarrt, hogy helyezzék át a netet meg a kábeltévét otthon egy másik szobába, mert szobát cseréltem lakáson belül. tettünk védőcsövet a falba, nekik csak annyi dolguk volt, hogy a kábelt húzzák be a padlásról.
vettem egy ilyen csatlakozót. gondoltam a kis négyzet helyén kijön a koax kábel a modemhez, a telefont meg bekötik rendesen és összekötöm a modemmel egy plusz kábellel.
3 napot leszámítva 1 hónapba telt mire házhoz jöttek. bár ne tették volna. sajna pont nem voltam otthon,mikor jöttek. muter meséli,hogy ilyet szólt az egyik, hogy ő ilyen csatlakozót még életében nem látott. aztán fogta a telefonkábelt és simán átfűzte a telefoncsatlakozó helyén, ráhagyott egy kb 1 méteres hosszt és tett egy dugót a végére. erre vártam egy hónapot??? és ezek után van pofája a tarrnak elkérni 2*3 ezer forintot?
milyen zöldfülű alkalmazottjuk lehet, aki ilyet szól, "hát én még életemben nem láttam ilyen csatlakozót"?? ráadásul meg lett mondva, hogy a modem megy át a másik szobába és új kábelt kell behúzni oda. erre még azt kezdték el, hogy a modem pedig maradjon ott, ahol van. plusz még muteromat felhívja padlásra (65 éves), hogy mutassa meg hol kell a kábeleket behúzni. eszem megáll. lakás első szobája, teljes baloldalt, tehát teljesen a ház sarkánál. ennyit a tarr-ról.
[ Szerkesztve ]
-
farkas-j
őstag
Az az érdekes, hogy felépül a kapcsolat, de a beszédátvitel nem jön létre. Nem a Telenorral lehet a probléma, mert a céges T-com WiFi-re felcsatlakozva is ugyanez a jelenség. Ha az otthoni TARR-os WiFi-re vagyok felcsatlakozva, akkor tökéletesen működik. Nekem úgy tűnik, mintha a TARR-os hálózaton belül hibátlan lenne, de azon kívül nem működik. Ezt majd igyekszem tesztelni. Keresek egy ismerőst akinek TARR-os netje van, és arra felcsatlakozva kipróbálom. Ezt a jelenséget a TARR-os központi tűzfal nem megfelelő konfigurációja is okozhatja. De ez csak egy tipp.
-
veterán
válasz Intruder2k5 #12473 üzenetére
Tudom, pont én voltam az egyik, aki nagyon kiakadt a UPC topikban a box miatt.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
farkas-j
őstag
Használja valaki a TARR MobilTEL szolgáltatást? Ha igen, rendben működik?
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #12472 üzenetére
Lehet, a Tarr szolgáltatását nem ismerem, de a kérdéses boxnak körülbelül ez az egy funkciója (visszanézés) ami újdonság, minden más visszalépés az eddig használatos eszközökhöz képest. A fő probléma, hogy ez már csak azt a műsort tudja majd rögzíteni, amit éppen nézel is, még az eddigi CISCO boxok akár két műsort is tudtak párhuzamosan rögzíteni, mert két tuneresek voltak, sőt a régebbi Philips, amiből már csak elvétve van, három tuneres volt. Ráadásul ezt az egy felvételt is csak külső HDD-re tudja megejteni USB porton, amit vagy biztosítasz saját magad hozzá, vagy plusz pénzért bérelsz a UPC-től, és ami eddig a box beépített szerves része volt. Ezen kívül a tesztelők szerint elég lassú is, régi a hardver, sőt a cikkben említett visszanézés sem működik ám korlátlanul minden csatornánál, csak ahol azt engedélyezi a tartalomszolgáltató. Hab a tortán, hogy a koax mellé most már UTP kábelt is oda kell húzni minden boxhoz, ami a lakásokban újabb fúrással járhat, stb...
Na de nem akarok ezzel tovább offolni itt, akit érdekel a sok panasz, a UPC topikban úgyis megtalálja.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Intruder2k5 #12471 üzenetére
A Tarrnál mondjuk ez is előrelépésnek számítana.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
MODERÁTOR
-
1egaly
aktív tag
-
korfa
aktív tag
IOS 8.3 van valakinél és megtudná nézni hogy megye a mobiltv?
-
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Digitális adás néha szétesik/kockásodik a tv-n (samsung) Jelerősség: 90 Jelminőség 100
Az értékek :
Lumia 950XL
-
Grande Ale
őstag
Kegyetlen rossz bonyhadon a net a napokban. Lassú, alig jön be valami. Bejelentettem , várom a fejleményeket.
Ez amúgy nem hangzik rosszul, ha lesz belőle valami:
http://index.hu/tech/cellanaplo/2016/05/26/megszunnek_a_tarsashazi_netmonopoliumok/ -
resTore.hu
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz minimalboy #12459 üzenetére
Pont bonyhád környéke reggel 6 környékén állt helyre a rend elvileg (megközelítőleg, akkor már mentem melóba sajna)
[ Szerkesztve ]
-
minimalboy
csendes tag
válasz ftamas0201 #12458 üzenetére
Milyen településen? Mert Bonyhád környékén volt éjszaka egy leállás.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz kabelmania27 #12457 üzenetére
Már megjavult szerintem, melóból ránéztem a routerre, kapott IP-t szóval szerintem van már net. Az us led villogott ds világított 2s folyamatosan újra töltötte.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz ftamas0201 #12455 üzenetére
Mely ledek világítanak és melyek villognak?
-
Tutu7030
veterán
válasz ftamas0201 #12455 üzenetére
Én nem vettem észre hibát ( igaz, hatkor még aludtam).
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
ftamas0201
Topikgazda
Sziasztok.
Nálatok sincs internet? Modem sem tud teljesen betölteni. -
MODERÁTOR
Router és / vagy WiFi problémákra megvannak a megfelelő topikok:
Router gondok
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózatA fikázást és sz@rozást töröltem, ne folytassátok!
-
Bozek
nagyúr
-
titán
válasz 590227 #12436 üzenetére
A Tar-nak semmi köze a wifi-dhez, ha kábelen és router nélkül meg van a sebesség akkor az ő részükről vége van a dolognak.
Wifi sebesség gonddal IDE gyere át, ha kábelen sem jó akkor pedig IDE.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
590227
aktív tag
válasz Gubek-Einste #12434 üzenetére
Már betettem egy csomó kábeles mérést,felesleges többet betenni.A Wifit kettő gépen használnánk,ha tudnánk.
-
590227
aktív tag
Egyet tisztázzunk!Ritkán szoktam panaszkodni,idáig mindig a Tarr volt a hibás.Most részben lehet a mi hibánkból is,ez majd kiderül.
-
titán
-
590227
aktív tag
válasz Gubek-Einste #12431 üzenetére
-
590227
aktív tag
válasz minimalboy #12430 üzenetére
Nem.
-
titán
-
590227
aktív tag
válasz Gubek-Einste #12428 üzenetére
Számszerűleg nem tudom,csak azt,hogy rázott.Sorban tönkrementek a tv tunerek,meg a Tarr vevők is,azóta csak az akkor,sokadszorra cserélt boxon keresztül tudjuk nézni a tv-t.Állandóan szétesnek a képek,vagy be sem jönnek az adók,kb 10-12.Ma is leesett a jel nullára,amikor mérték.Ezek a tények.
-
titán
válasz 590227 #12426 üzenetére
Én nem azt mondom, hogy nem így volt, csak kérdeztem, hogy ki lett-e mérve, hogy mekkora feszültség jött/jön a koax-on?
Meg kellene nézni, hogy máshol hogyan viselkedik a router, lehetőség szerint más net alatt.
[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
590227
aktív tag
válasz Gubek-Einste #12423 üzenetére
Mindent tönkretett a nagy feszültség,a Tarr vevőit is,meg kettő tv-nk tunerjeit is.Szerinted jókedvünkből fizetünk a vevőkért?70000 ft kár lett,a biztosító nem fizetett,szerintük a Tarr a felelős.
-
-
590227
aktív tag
válasz Gubek-Einste #12421 üzenetére
Itt lett ajánlva,nem a router topikban.Előtte sosem volt gondunk a régi szolgáltatóval,a régi routerekkel.
-
titán
-
titán
válasz 590227 #12419 üzenetére
Biztosan nem ajánlottuk a D-Link DIR-625 megvételét a Milyen routert? topikban.
-
590227
aktív tag
válasz kabelmania27 #12418 üzenetére
Nem tudom megoldani,képtelen vagyok rá.Hozzáértő nincs,a Tarrosok sem értenek hozzá.+3 STROKE UTÁN NEM AKAROK ILYEN DOLGOKKAL FOGLALKOZNI,kizárólag használni szeretném,amiért fizetek.Tuti biztos vagyok benne,hogy a modem ba@ogatja a routert.
-
590227
aktív tag
válasz kabelmania27 #12413 üzenetére
Köszönöm a segítségeket!Tombol bennem az ideg,soha többet Tarr!Miért nekem kell ba@ogatni a rendszert?Mielőtt kijönnek a szerelők,a központban rendbe hozzák a hibákat?Szerintük a routerrel van hiba.DIR-625.Képtelenség normális WIFI sebességet összehozni,ráadásként nálam a vezetéken is gyenge volt a Net,ami a modemnél normális..Egyet utálok,amikor hülyének néznek!Fizetek a nagy semmiért.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Markizmark #12414 üzenetére
Isolátor földhurok leválasztására szolgál akkor szükséges használni ha pl búg a hang, vagy a számítógép monitorán zavaros a kép vagy egyéb probléma van, alapértelmezésben nem szokták bekötni.
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
válasz kabelmania27 #12413 üzenetére
Hozzánk anno tettek be egy ilyen isolator-t mert állítólag tőlünk ment vissza valami kiugró jel, mindig megsült az első osztó...
Eddig nem tudtam, hogy az galvanikus leválasztást végez, ez nem lenne rossz az új lakásban sem.[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
farkas63
aktív tag
Magát a tunert jel erősségel NEM tudod tönkretenni mivel az csak leolvas annyi áramot kap amennyit a tv odaad neki, csak valami külsős behatolás révén, szóval az nem a Tarr hibája...
-
farkas63
aktív tag
Valszeg túl sok felé van osztva és abba a helységbe nem jut elég jel, vegyetek jelerősítőt (15k ft) és nem lesz gond sehol, azt meg már magatok is tudjátok állítani csavarhúzóval nem kell kihívni őket utána, nekem is van és úgy állítom.
-
590227
aktív tag
Újból panaszkodom.Hetek óta elérhetetlen pár csatorna amiért fizetünk.Sem értesítést,sem egyebet nem kaptunk a szüneteltetésekről,ami eddig szétesett,az most nincs.
-
farkas-j
őstag
válasz Grande Ale #12400 üzenetére
Tudtommal nem. Csak DVB-C-n a 222-es programhelyen a 370MHz-es multiplexben.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest