Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
-
IT café
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz didyman #5466 üzenetére
Nagyon kedves tőled, de én csak üzemben tartok. Persze nyilván kézbe venném ha lenne értelme, de egy ilyen helyen ha azt mondod hogy ettől-eddig nem lesznek gépek karbantartás miatt akkor rögtön utálnak, mint sem megköszönnék, hogy feljavítottam a gépek állapotát. Végiggondolom és oda lyukadok ki, hogy engem nem izgat hányat kell cserélni, nem az én pénzem, amennyire tudom valami állami pályázaton "nyert" gépek ezek, szóval mást se nagyon izgat. Értesz most azért dolgozzam munkaidőn kívül túlórázva nem zavarva az oktatást, hogy a végén még csak meg se értsék, hogy mit csináltam? Meg még ha meg is értik, akkor is néznek rám hülyén, hogy azért dolgozom, hogy neki kevesebb megrendelése lehessen a haver felé? Kicseszek vele? Á szar ez az egész finanszírozási rendszer, minden vezetőség ellenérdekelt. Megy a mutyi még a filléres szinten is.
Hardverlesen
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest