Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Némi telefonos "egyeztetés" (veszekedés) után, azt mondt a szervizes, hogy fújjuk be dezodorral, hogy ne érződjön rajta a szag, és akko méltóztatik rendes garanciába átvenni. Ha az átvételkor nem ír sérülési jegyzőkönyvet(de miért írna, ha egyszer nincs miről), akkor ha később bármi ilyesmit is állít nem fog érdekelni. Nekem vannak fényképeim a kártyáról, továbbá az a tény, hogy Ő sem talált semmit tényleges sérülést rajta. Én pontosan attól félek, hogy átveszik, majd jól összeforrasztgatja/karcolja vagy tudom is én, és rám akarja majd verni szépen, hogy ilyen volt de a hűtő miatt nem lehetett az átvételkor látni..
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest