Hirdetés
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
- Milyen program, ami...?
- ASUS routerek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
Aktív témák
-
BoGár
tag
Szerintem rosszul gondolod. Bent voltam egy cégnél, nevét nem mondom ki, épp gépet rendeltek. Mondja az ember: ergonomikus bill. kell neki, mire közli az eladó: mi azt nem forgalmazunk. Ezek után: olyan VGA-t, amin van TV-tuner. válasz, olyan nem létezik. Mondom, hogy van. Erre ő, de mi nem forgalmazzuk. Na szóval így kell remélni, hogy bárhol meghozzák, amit rendelsz. Szerintem ez elég ritka, pedig általánosnak kellene lennie.
A pénz beszél! Azt mondja: pá!
-
<Adamsky>
nagyúr
Üdv!
Sok helyen jártam és még több emberrel beszéltem, de még
nem született meg a döntés. DTK vs. Chieftec vs. AOpen.
Most éppen olyan boltot keresnék, ahol van AOpen (H500A-as) ház.
Köszi mindenkinek a hozzászólásokat!! -
zrubi
senior tag
[L]http://www.overclock.hu/[/L]
zrubi.hu
-
-
Szalma
őstag
HI!
Kelly-tech, és a Dragon sorozatú házból a kissebbik az nagyon jól szerelhető és a tápja is elviselhető. Persze kicsit drága... (~20eFt) De vastagon megéri. Végy egy ilyet, oszt' soha többé PC-ház. (Nálam a 3. gépgenerációt éli túl... 4éves)
Szalma -
0x00
csendes tag
Sziasztok,
Nem tudja valaki, hogy hol lehet pesten blade server (rackbe szerelheto) hazat beszerezni?
udv,
0x00 -
Geza ba
csendes tag
www.silvercomp.hu
Eleg sok ismerosnek ment tonkre Codegen tapja az elmult idoben... En nemreg csereltem ki a 300Wos tapomat, mert a harmadik winchester allandoan kikapcsolt aramhiany miatt.
Silvercompban van minden: Enermax stb., lattam olcso ket ventillatoros 300Ws tapot is. -
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Először is nagyon köszönöm ez eddigi hozzászólásokat!
Másodszor:
- Kellene egy-két cég név / cím, ahol nagy választék
van szg. házakból és meg is lehet nézni őket.
- Két ventis táp csak Enermax-ban létezik, vagy van esetleg más
(olcsóbb) márka is?
... és ha van, akkor hol lelhető fel? -
BoGár
tag
OFF
Szia Adamsky! d:-))
ON
A Codegen inkább hagyjuk. Ha lehet DTK-nál ne adjuk lejebb. Zárlatos lett a gépem, elszállt a DTK-s táp. Addig Codegent raktam be. Agyba főbe fagyott tőle a gép, mig ki nem vettem egy ''fölösleges'' kártyát. A DTK kicserélte, az újat visszarakva a gép újra működik, a kártya is visszakerülhetett. Szóval a Codegen=Noname már bocs.A pénz beszél! Azt mondja: pá!
-
Manta
tag
Én azt csináltam, hogy vettem egy Acorp toronyházat, amiből kapásból kiszedetm a tápot. Maga a ház olcsó, és méreténél fogva jól elfér benne minden, és jól is szellőzik. Vettem bele külön egy 340-es Chieftec tápot, ami biztos nem fogja leégetni a gépem, és bőven elég teljesítményre. Szóval ha van helyed egy toronyháznak, és mint írtad, nem kell csicsás ház, akkor szerintem ez a legjobb megoldás.
-
reefeer
tag
Üdv
a táp miatt ne agodjál. Egy 7 rugos codegen bőven megteszi. Elmondom miért.
Jelenlegi konfigom (a nagy áram falók): egy xp 1700+@''2150''+ 1.8v egy radeon 8500LE azért ö is el diszpilál némi juicet. Értsd dzsuszt :)) vagy tényleg elég neki ennyi delej esetleg valaki titokba beszerlet egy 0 pont energia genertátort :DD
Szóval imho táp ügybe vedd meg az első márkásabbat ami az utadba kerül. -
félisten
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=4826[/L]
while (!sleep) sheep++;
-
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Jelenlegi konfigomat szeretném lecserélni egy AMD-sre (Athlon XP 2000+).
A vásárlást egy jó minőségű táp valamint egy közepes/jó minőségű ház (tehát
táp nélküli) beszerzésével kezdeném, mivel úgy informálódtam, hogy egy
ilyen rendszernél egy jó és stabil táp, valamint a jól szellőző ház szinte elengedhetetlen.
A táppal kapcsolatos elvárásaim: 2 ventis; és elbírja következpket: AthlonXP 2000,
két vinyó, DVD olvasó, CD-író.
A házzal kapcsolatos elvárások: midi méret, 4db 5,25-ös hely, jól szerelhető:
az alaplap (esetleg a kártyákkal együtt) kivehető legyen, konzervatív kinézet
(a csicsás házaktól ugyanis lever a víz)
Kérdések: hol (BP-n belül), milyet (pl: a táp mekkora legyen 300w vagy 400w),
és mennyiért (kisker) lehet beszerezni.
Válaszokat előre is köszönöm.
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Automata kávégépek
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nintendo Switch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest