- Mesterséges intelligencia topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- Bitcoin topic
- ASUS routerek
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
yogibear #155721 üzenetére
Így már értem. Hogy az eredeti hozzászólásod a 2017. előtti hűség konstrukciókra vonatkozott.
Én meg pont azóta voltam változatlan lejárt hűséges áron. Ezek szerint köszönhetően az említett törvénynek.
Ez részemről éppen nem "belerondítás" volt, a szolgáltató nyilván másként gondolta, és ezért is lettek olyanok díjcsomagok, amilyenek.
Azaz éppen nem volt anno olyan díjcsomag, amire érdemes lett volna váltanom. És azóta sem. Se mobil, se vezetékes. Ezért inkább maradtam hűség nélkül, határozatlan idejű szerződéssel.
Így utólag emlékszem, hogy szeptemberben megemelte a havi mobilnet mennyiségét a Telekom 6 GB-ról 10 GB-ra, nekem pedig november végén járt volna le a hűség. Gondoltam szuper, majd akkor kötök újabb hűséget, a Magenta1 duplázóval lesz 20 GB-om. Azután novemberben kiderült, hogy akkorra megszűnt a duplázó, és a 12 GB helyett új hűséggel csak 10 GB-om lehetne ugyanolyan vagy kicsit drágább áron. Szeptemberben még köthettem volna azzal a konstrukcióval.
Valamikor a készülékkedvezmény is átalakult, már nem lehetett egyéb eszközökre is igénybe venni. Mobiltelefon, TV meg nem kellett, de pont tőlük, pont akkor és pont olyanok biztosan nem, így ez se volt csábító a 2 évre.
Na ennyit a múltról.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robot fűnyírók
- Asztrofotózás
- Robotporszívók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest