-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz
proradeon #132547 üzenetére
Tehát az nem gond ha butának és egysíkúnak hív valaki, az viszont igen ha ezt nem bírom ki hogy ne válaszoljak rá részletesen. Értem.
Engem nem kell meggyőzni semmiről, ha látnám értelmét még 2 misit is költenék rá.
De a "mer az jó" nekem kevés ahhoz hogy bármit is csináljak a jelenlegivel. És hidd el teszek én arra is, hogy ki mire költi a pénzét és lesz e neki vagy nem...
Ettől még a tény az tény marad... Értelmes, valódi, erős indok nem érkezett a kérdésre.Dragon3000
Nyilván lehetne kábelezni is, persze az sem egyszerű és nem is épp olcsó, egy műemlékvédelem alatt álló házban, de ez már más tészta.Továbbra is az az érzésem elbeszélünk egymás mellett.
Tételezzük fel, minden ingyen van, minden megoldható és nem jár semmilyen problémával és hupsz minden 10Gbps-es lesz a házban. Minden, de minden eszköz és kütyü... Ami azért lenne jó mert... No én itt akadtam el. De elfogadom ha csak ennyi a válsz "hogy mer az jó oszt ennyi"
A témában én biztos nem írok egy sort sem többet, lezártnak tekintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest