- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TP-LINK routerek
- Windows 11
- Bittorrent topik
- VoIP telefonálás
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
snyper990 #132146 üzenetére
Mondjuk azt sosem értettem, hogy egyesek miért próbálnak bárki életéről, témához hozzáértéséről véleményt alkotni egyetlen komment alapján, de legyen ez annak a baja, aki el is hiszi magáról, hogy kérdés nélkül látatlanban tud mindent.
Annyira nem csináltam ilyet, hogy nem csak hogy papírom van róla, hogy értek a dolgokhoz, de 20 éve kis céges meg otthoni hálózatokat, gépeket építek, biztonsági kamera rendszereket telepítek, üzemeltetek, a hálózatos kollégákkal pár éve még a helyi szegmentálási problémákat is átbeszéltük, akik végül az én kérésemre fogtak neki, és onnan lett jó egyszercsak a helyi, engem is érintő internet szolgáltatás.
Szóval majdnem jól láttad..
Google dns és opendns is volt beállítva, semmit se változott a helyzet, a technikus kolégák sem tudtak mit kezdeni a helyzettel, az aktuális gépem meg mindig valami leggyorsabb i7-es friss hivatalos rendszerrel, a lehető legjobb, leggyorsabb kábeles megoldással, bridge módba téve, a rendszerint erősebb routerek közül választva...
A valóság az, hogy cuccokat bepakoltam, egy kocsiba, a routerrel együtt, itt összedugtam, a routeren maradt a google dns, ami most is megy, és azonnal jó.
Aha, értem, kérjek segyítséget, oké...
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync
- Fél konfigurációk
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest