- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Autodesk - Revit
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Bitcoin topic
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
Aktív témák
-
vtechun
veterán
válasz
attilav2 #4021 üzenetére
az árat nem akarod esetleg te megmondani? piacgazdaság van, lehet választani mástól is tv szolgáltatást, műholdast, földfelszíni dvb-t, stb-t. iptv multicast működik, szóval, ha a ed3 kábeles rendszernél a "netezők" nem használják ki túlzottan a sávszélességet, akkor teljesen mindegy, hogy az emberek 10%-a tvzik, vagy 100%-a... pl. nekemd dsl alapú van, itt sose jöhet elő olyan probléma, hogy le van terhelve a vonal (mint kábelen), mert dedikált a kapcsolatom a helyi központtal, míg kábelen jópáran rá vannak kötve ugyanarra a központba tartó zsinórra...
-
törölt tag
válasz
attilav2 #4021 üzenetére
A Digitális kábel tv-re a Dél-Keleti régióban új rendelést nem vesznek fel, akiknek jelenleg van még, azoknak megy még egy darabig aztán ha már nagyon sokan át térnek IPTV akkor szépen értesíteni fogják azt akik még digitális kábel tv-n lógnak, hogy na most itt a vége térj át IPTV-re vagy ha nem kell, akkor szankciómentesen távozhatsz tőlünk, vagy ilyenkor szoktak elő jönni ügyfél megtartó ajánlattal
Jól látható hogy a Digitális Kábel Tv-t már nem fejleszti a T, semmi akció, semmi reklám kampány, gyakorlatilag halott ügy. Tavaly a Dél-Keleti régióból minicsomagokat vezették ki, idén az HBO csomagokat. Következő lépés meg szerintem sejthető...
Én Vásárhelyi vagyok tavaly az induláskor máris váltottam IPTV-re, nem váltanék vissza nincs vele különösebb gondom, nekem bevált.
Egyébként akinek van IPTV-je kábelen annak megmarad az analóg is ingyen.
Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- SSD kibeszélő
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövedelem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest