Legfrissebb anyagok
IT café témák
- Proxmox VE
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Windows 11
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Videó stream letöltése
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
zlutor
aktív tag
Tegnap nekem is kijott - egyszerre harom szamla, apr. 16-os befizetesi hataridovel. Korrekt, mi?
Raadasul kiszamlaztak az egyszeri telepitesi dijat is, talan mert nem online rendeltem meg (a fax nem szamit annak.
De csak azert nem rendeltem meg a t_online-os portalon keresztul, mert onnan meg nem engedte. Kicsit 22 csapdaja feelingem van.
Plane, hogy az ugyfelszolgalaton mondtak, hogy rendeljem nyugodtan faxon, kerjek online rendelesi kedvezmenyt es meg is fogom kapni, mert az o tool-juk volt a hibast. Haat, ugy tunik, ez az info nem jutott el a szamlazasi osztalyra.
Nem baj, mar reklamaltam. Egesz jol belejovok lassan...
Aktív témák
Aktív témák
- Dell asztali gépek
- Bundle topik
- Felújított ősi tekercsekre hangol az új AMD Software
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest