Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.Zoliy
tag
válasz S.Zoliy #22397 üzenetére
Nos srácok, kapufa lett szünetmentes, teteje lejár mintha szerelve lett volna, be sem kapcsol, hiába volt vagy 30 percig bedugva.
Nem tudom, hogy veszik vissza vagy mi lesz, de csak kellene egy olyan ami legalább 600W elbÍr és nem egy vagyon, de nem széthullva kapom meg.. -
S.Zoliy
tag
válasz Cs1csó #22391 üzenetére
Ritkán játszom, HO dolgozom itthon, folyamatos mentés van minden módosÍtásnál, ezért gondoltam, hogy a monitor nem kell mert a powergobot belehet állÍtani arra hogy kapcsolja ki a gépet magától. Lehet hülye felfogás Te mit javasolnál akkor? Mert árban ez nagyon jó, legalább is szerintem. Van egy ezeréves powercom kin-625AP-m amibe halott az aksi, de lehet maga a szünetmentes is mert van vagy 10-15 éves
[ Szerkesztve ]
-
S.Zoliy
tag
válasz Cs1csó #22385 üzenetére
Szia!
Fekènk sokszor van ez sz elmegy az áram visszajön pillanatokra. Csupán ezt kellene áthidalni vagy annyi időre ameddig kikapcsolom. 700w Fsp aurum s táp, vagy 5-6 éves Ryzen 3600 rx6700xt + 1nas 1 Hddvel + router, ha ez sok akkor nas meg router levesz bár ezek kb semmit fogyasztanak
táp: [link][ Szerkesztve ]
-
S.Zoliy
tag
Sziasztok! Erről tud valaki valamit? Érdemes lehet vele foglalkozni?
Tecnoware ERA PLUS 750VA
modifield sinwawe az nem jó ugye?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambanő háza tája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Politika
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asus blog: az UEFI boot beállítása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest