Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz frpeter #8698 üzenetére
Sziasztok!
A dilemmám után megrendeltem és kézhez is kaptam a készüléket, a kérdésem az, hogy üzemszerű-e némi cicergő alapzaj?
Köszi:
DH
[ Szerkesztve ]
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz frpeter #8698 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Ebben az esetben az újat fogom venni, tekintve, hogy olyan nagyon komoly tudásra nincs szükségem, ahogy olvastam azt az ingadozást mindkettő kiszűri, amit a hajó generátora okozhat.
Köszi:
DH
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Den Hadnagy
senior tag
Sziasztok!
Anno feltettem ezt a kérdést itt, és a szakértők ezt a készüléket ajánlották a gond áthidalására. Azóta nem vettem meg, most aktuális lenne.
A helyzet az, hogy ugyanennél a cégnél találtam ilyen típust felújítva.
A kérdésem az, hogy a felújítottat érdemes venni, vagy netán ebből egy zsírújat?
Vagy mondjuk ez is elegendő lenne?
Köszönöm!
DH
[ Szerkesztve ]
-
Den Hadnagy
senior tag
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz frpeter #7683 üzenetére
Bocsànat a làma kérdésért, de ebbe hova dugom a laptop töltőjét? Nem kellene, hogy legyen rajta egy hagyomànyos fali aljzat? Sosem volt ilyenem, sorry
-
Den Hadnagy
senior tag
És nagyságrendileg mennyibe kerül egy ilyen?
Ha később linkelsz, nekem az is megfelel[ Szerkesztve ]
-
Den Hadnagy
senior tag
Sziasztok!
Egy gamer laptophoz szeretnék szünetmentes tápot venni (pontos típus a profilomon). A géphez 120 wattos tápom van. A vásárlásra az lenne az indokom, hogy hajón dolgozom, és nem egy kollégám járt már úgy, hogy a generátorból érkező áramingadozás tönkretette a laptopjukat. Szóval nem az lenne a célom, hogy hosszú ideig üzemeltessem a gépet áramkimaradás esetén, hanem hogy az áramingadozástól megvédjem. Vagy erre elég lenne egy túlfeszültségvédős aljzat is? Vagy az a negatív irányú kilengés ellen nem véd? Nem értek hozzá, de a laptop 300k+ forintba került, így nem ezen szeretnék spórolni. Milyen típusokat javasoltok ebből vagy abból? Vagy mi lenne ilyen helyzetben a legjobb megoldás?
Köszönettel:
DH
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- További aktív témák...