Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz Gus-T. #20344 üzenetére
Nemtom. Amit linkeltem azt én is most láttam először. Nem magyar oldalakon nézelődtem én eddig és nem mentem tovább a SOHO kategóriánál. Szóval gyakorlatilag amiket megadott a specifikáció teljesítményre, az durván pontatlan mind a nyomtatóra, mind a fűtőelemre nézve?
Akkor amíg a gyártó nem ad tájékoztatást erről, addig szerintem én jegelném a témát.Az autóakksi verzióhoz annyit még hozzátennék, hogy elvileg nem "autó" aksi lenne ideális. Ugyanis azok csak rövid indítóáramra vannak tervezve. Lehet az elektronika topikban érdemes lenne érdeklődni e felől.
Amúgy nem elég a túlfeszvédelem ha csak a készülék védelme a fontos? Vagy esetleg vannak ilyen pillanatnyi kiesések, mint feljebb egy fórumtársnál?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Real időjárásjelentés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest