Új hozzászólás Aktív témák
-
fesii
aktív tag
A gyerek hétfőtől itthon tanul
illetve karácsonyra tévét akarok, de akkor most hamar gyorsan le rendezzük mind a kettőt emlékére.
Médiába tévénél kezdtem Philips ,Lg “segitseg” volt.
Nekem volt egy Samsung kiszemeltem, de ezek szerintem valahogy úgy lerontották a képminőséget mintha 10eves lenne. Nem jöttem rá mit állítottak el,pedig nyomkodtam egy picit. Majd következett fel óra Philips rábeszélés amire kezdtem is hajlani. ( +60 Mátyás)
Aztán megnéztem a laptopokat. Siralmas árak siralmas választék. Már itt ugyereztem hogy ezt elkellene engedni, de amikor rákérdeztem a kedvezményre. Az a válasz jött hogyha hitelre veszem csak akkor tudnak engedni.
Átmentem az euronicsba. Tv kiválaszt webes árhoz képest +20eLaptop szélesebb választék es olcsóbban is. Neten rákeresve normál ár. Még plussz táska plussz biztosítás után kérdezem hogy akkor a tévé egy kicsit drágább mint a neten így abból jó lenne ha engednének. A válasz: hitel esetén 30e Ft. Pénz esetén 5e Ft
A tevét kihuzattam a listából meg vele a biztosítást. Aztán mentem fizetni a laptopot meg a laptoppal járókat.
Mire odaértem és elkezdtem volna fizetni arra már szóltak hogy akkor mégiscsak elengednek egy 20-ast a tévéből. Meg így ugye kevesebb lett rá a töréskáros biztosítás is pár ezressel.
Persze nem azt mondom hogy a világ üzletét kötöttem mert nem. De az hogy az MM- nél ott akarok hagyni fél milliót és erre nem akarnak elengedni pár ezrest, amivel aztán kicsit nyugtathatom a lelkem, akkor igy jártak.
( Tudom. aprópénz. És ettől még minden médiás nyugodtan alszik)
Laptop vegul egy Asus lett. Gyereknek csak elég a sulihoz.
ASUS VivoBook X515EA-BQ1225 Notebook
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Micro Four Thirds
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Vadiúj SSD-k!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest