- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Adobe Lightroom topic
- Jelszókezelők
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
válasz
S e t h #50218 üzenetére
2. Pedig így van hivatalosan is (forrásra már nem emlékszem), hogy az előfizetések automatikusan "öröklődnek" az új "kártyára".
Gyakorlatban pedig én is találkoztam vele: Netflix előfizetéshez csatolt kártya 2024 októberben lejárt, megkaptam az újat. A kártyaszám ugyanaz (valószínűleg ez a kulcsa a további levonsáoknak), lejárat és cvc természetesen teljesen más, a havi előfizetések azóta is megtörténnek a "kártyaszámról" (nem tudom érthetőbben megfogalmazni, mert nem tudom, mi is áll pontosan a háttérben). -
-
Dare2Live
félisten
válasz
S e t h #49385 üzenetére
Nekem két nagyon szar tapasztalatom van Szfváron fogorvossal.
Az első a Budai uton törtétént. Bejött céghez medicover ingyenes felmérés, kezelésből xyz kedvezmény... elmentem. A fogorvos elmondta, hogy van egy luykas fogam meg két tömést cserélni kell. Az egész sokkolt azt hittem lesz egy ~2-3 évente esedékes fogkőlevétel és annyi. Volt egy rossz érzésem, pont tervben volt hogy "hazamegyünk" Pécsre kértem időpontot a Pécsi 20évig hozzájártam fogdokihoz.
Elmentem mondta fogkövet le kellene kapni kb 5perc. Kiköptem fogköveket kérdeztem más nincs e. Mondta hogy ő nem látott de ránéz mégegyszer érzek e vmit... Végignézte újból és mondta hess. Kifele még rákérdeztem, hogy nem kell e tömsét cserélni. Erre annyit reagált, hogy egy 10év múlva térjünk vissza rá.
Az egész dolog sokkolt. Azóta eltelt ~6év... mondjuk úgy a Szfvári "orvos" megfúrta volna egy jó fogamat és cserélt volna két jó tömést...A második eset kisfiammal történt. 5évesen lyukas tejfog. Mondtam feleségemnek, hogy szerintem nem kell tömni fél éven belűl ki esik amúgy is. De kell. Elment Eldenthez betömte, gyökeret ért, 3nap múlva kiesett. Maradandó még sehol. Szűkült a hely lehetett fogszabályzózni. Persze államiban fél-1éves várakozás van ezért mindez magánban vastagon fizetősen.
Most volt iskolai fogszűrés. Lyukas fog. Mondom wtf... és az 100%, hogy hozzá nem érhet. Megyünk le Pécsre meg lesz nézetve.
Ezek után a soundcloudos eset teljesen reális. De baromi jó lenne tudni ki volt ez a nem tudok mást mondani szemétláda. (És idegesít nem tudom ki volt az első eset fogorvosa.) -
válasz
S e t h #37924 üzenetére
Hm. De ha csak LED, akkor ebay-ről könnyen szerezhetsz bele komplett LED csíkot, de akár külön LED-et is.
Nem tudom, nincs vele tapasztalatom, de a LED halál az nem olyannak tűnik, ami kicsi, aztán terjed. LED-et eddig kiégni úgy láttam, hogy elkezdett pislákolni, és off.@Jarod : Gazdaságtalan, szervizben. Anyáméban elment a komplett világítás, (az 4000-es Samu). Nem voltam otthon, így elvitte olyan valakihez, aki szokott ilyesmit javítani (amúgy szakember), annak volt otthon abba való LED sora, csere, 10 ezer alatt megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest