- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amatőr123456
csendes tag
válasz
tankraid #231091 üzenetére
A Next Time Kft. helyett ha valaki tud más megoldást inkább válassza azt, ezután én is ezt teszem. Nekem sajnos nem jók a tapasztalataim velük kapcsolatban. A munkafelvevő laikus, félretájékoztatott. Mako 3-at vittem be mert sietni kezdett 2 évesen. Azt mondta szét kell szedni, sok a munkájuk, ezért 25 napra tudják vállalni 15000 Ft ért. Kérdeztem, hogy a 15000 Ft, szétszedés azt jelenti hogy ezzel a karbantartás olajozás is megtörténik, és akkor nem kell kb. öt évig ezzel foglalkozni? Válasza az volt, hogy igen. Elhoztam az órát, amit 35 nap alatt állítottak be!?, úgyhogy 10 napot még késtek a vállalásukhoz képest. Azt se mondták hogy bocsi. Megkérdeztem, hogy akkor most megolajozták és öt évig nem kell újra szervizelni? Azt mondta a munkafelvevő, hogy ő nem órás, de biztosan "odapöttyintettek" néhány csepp olajat ahová kell!? Most már azt mondta, hogy az egy nagygenerál, aminél szét kell szedni darabokra, gépben kitisztítani, összepakolni, beállítaniv az órát. Nem akartam, mondani, hogy a felvételnél nem ezt mondta. Kérdem az mibe fáj náluk? 35 40000 Ft!!! Szerintem egy beállítás nyomáspróba 15000 Ft ért sok. Nem beszélve arról, hogy ezt 35 nap alatt sikerült elvégezniük. Még nem hordtam, de ezek után bízom benne, hogy legalább pontos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest