-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
Az elkövetkezendő pár hónapra nagyon kinéztem magamnak egy Zeppelin 7640 modellt, és lenne a kérdésem felétek, hogy mennyire számít divat vagy megbízható márkának ? Mert szeretném ha évek múltán is lenne hozzá megfelelő alkatrész, és nem úgy járni hogy na kiadtam egy kisebb vagyont rá, és nem lehet majd szervizeltetni. Tisztában vagyok vele, hogy hülyeséget kérdezek, csak már annyi óra márka van, hogy ember legyen a talpán, aki a nagyobb mint pl Rolex, Omega, Seiko, Casio, Tag Hauer mellet eltudja dönteni a többi fajtáról hogy divat-e vagy egy már régebb óta a piacon lévő brandról van-e szó
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest