Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
zsolt19900 #55642 üzenetére
A mi swiftünk 2019 novemberi, de nincs benne holttérfigyelő. Akkor még a legnagyobb extra a GLX-ben a hibrid volt és talán a LED lámpa.
Apropó led. Valami mindig zavart ha éjjel ültem benne, de valahogy sose tudtam megmagyarázni. Vasárnap este rájöttem. Csajom vezet (mint rendesen mindig), olyan a szélvédő mintha párásodna, pedig nem. Látom ő is próbál a képzeletbeli párafolt alatt nézni, felül masszív sötét folt, alul pedig szép világos. Akkor ugrott be, hogy LED lámpa bakker. Ahol végetér a tompított fénykévéje, ott mintha késsel elvágták volna, nincs olyan szép fokozatos gyengülése a fénynek mint a halogénnek, nincs fényszivárgás. Amíg tart a fény addig nagyon világos, ahol végetér, ott meg masszív feketeség. Szóval próbált alá nézni a sötétségnekFura ez, pedig már 2 éve vezeti az autót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steelcase Leap v2 masszív ergonómikus irodai gurulós szék
- Thule kerékpár-szállító (átalakított, 14-16-os pótkerék), 2 db bicikli
- ÚJ! 100x200cm, 26cm vastag, 7 zónás memóriahabos matrac, MLILY Plus ! ÚJ!
- Digitus 120 fokos motoros asztalkeret
- Gyerek kerékpár / Ghost / Shimano Deore XT / épített / mountain bike / 24"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest