Új hozzászólás Aktív témák
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
Khelben #4959 üzenetére
Óvatos válaszom igen
Én roppant hálás vagyok azokért az extrákért amik egy 3 misis szuszkát megkülönböztetnek egy 2 misistől. Azért választottam 3 misist.
És még miért? Új autó kellett mert
nem szerelek itthon,
nincs szerelő haverom,
nem volt se kedvem se időm se hozzáértésem használt után kutatni,
fentartási költsége 2-3 év múlva is sokkal jobban kalkulálható, mint egy eladásra összetákolt használtnak.
(Tom hogy ki lehet fogni, de azért a valóságban inkább az fordul elő hogy átb*sznak.)
És a legfontosabb: ebben a kategóriában kerestem autót! Ha magasabb kategória kellett volna akkor Octavia és társai, szintén újban.De ebben a kategóriában szerintem nincs jobb vétel
ami a felszereltséget, üzemeltetési költséget, teljesítményt, finanszírozást illeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
- Simítózáras tasakok 6 féle méretben
- 125 db-os precíziós szerszámkészlet elektronikai és finommechanikai munkákhoz
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- Gorenje RK14EPS4 Alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény
- 2 év garanciával! Nescafe Krups KP440E25 Genio S Touch Silver Dolce Gusto kapszulás kávéfőző + kapsz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest