- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
OpenSUSE Tumbleweedet használok, és a tanácsotokat szeretném kérni mert valószínű valami összeakadhatott egy frissítés kapcsán... Az a problémám, hogy egy frissítés után a KDE nem akar frissíteni, az update applet kijelzi hogy van frissítés, de telepíteni nem tudom mert csak azt írja ki hogy futtassam manuálisan a zypper-dup -ot. Ezt már többször is megcsináltam mondván biztos valami csomagfüggőségi gond van de továbbra is változatlan a helyzet, a frissítéseket jelzi de frissíteni csak parancssorból tudok. Persze nem nagy dolog az sem, de egy fokkal kényelmeseb így (főleg Tumbleweednél) és szeretném megérteni mitől van és megbütykölni, mert hát ennek mennie kéne minden gond nélkül. Mellékelek egy képernyőképet is, hogy pontosan hogy néz ki a dolog.
Ez már egy régebbi kép, azóta össze is omlott egyszer a rendszer de dvd-ről frissítéssel vissza tudtam hozni, de a helyzetet nem oldotta meg.
Bár gyanítom hogy meglehet az is hogy egy "feature" mert mikor downgradeltem a rendszer rendesen jelezte a frissítéseket a KDE és fel is rakott egy rakás új frissítést, nem kellett parancssorhoz nyúlni de utána megint csak jelezni tudja telepíteni nem.Volt aki ajánlotta közben hogy frissítsek yast-al, nekem ok is lenne, de sajnos ott meg hiába állítottam be ha bemegyek a yast-ba az online frissítésbe semmit nem ír ki csak teszt updateket...
Nektek van valami ötletetek mitől lehet ez, illetve mi hozhatná helyre?
Válaszotokat és bármilyen segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Eredeti játékok OFF topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Billentyűzet gondom van
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest