Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szőrös 

veterán

válasz SpazzMaticus #55304 üzenetére

Boven 40 felett vagyok mar, szoval jatszottam en is par jatekkal.
    Igen az Elitekkel is, igen a Freelancerrel is, meg massal is.
    Ezek viszont single jatekok, es nem hasonlitom oket egy onlinehoz, mint ahogy Frontiert sem emlitettem egy szoval se.

Hogy ertsd, mivel az SC online jatek, igy ebben a kontextusban a Dangerous jon kepbe mint egyetlen hasonlo jatek. Az meg lehet, hogy kesz van, csak idokozben sajnos ugy nez ki, hogy meg is doglott.
    Nem mellesleg kicsit maskepp kozelitette meg ezt a temat (SC teljesen a space legre fokuszal, es a kore epit, mig ED tenyleg a space simre). Egyebkent jop jo jatek, szeretem en is.

Mechanika, amivel elfoglalhatod magad, akad boven (mining, trade, bounty hunting, fps missionok, racing, pvp, piracy, salvage csak igy hirtelen, ja meg az eventek), mondjuk azt se mondtam, hogy ezek kesz vannak, de egy ujoncnak boven ad jopar honapnyi jatekidot ha tul tud lendulni a jatek alfacrap mivoltan. Mivel azt se vitatja senki, hogy a jelenlegi allapota nem tul fenyes, baromi sok tech. gap van ami miatt neha egy baromi nagy mess az egesz.
    A lore meg eleg mely, de SC egy sandnox mmo, lesz :D, szoval ne vard azt, hogy te majd komoly sztorit kapsz.

Amugy meg igen, SC mar reg nem space sim, ezt a mufajt mar reg kinottek.

[ Szerkesztve ]

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

Új hozzászólás Aktív témák