Új hozzászólás Aktív témák
-
alex1989
csendes tag
Hali!
Próbált már valaki felvenni hangot? Nekem eddig reménytelen próbálkozásaim vannak... Ha lejátszásban bekapcsolom a mikrofont, akkor visszahallom magamat, de továbbra se tudom rögzíteni..
Próbáltam Vezérlőpultban, próbáltam a Creative programjaiban, de mind hiába, egyszerűen nem rögzít hangot...
AutoUpdate szerint meg a legújabb driver van fent... 64 bites XP-t használok... (A 64 bites Vistan viszont működik rendesen a felvétel!)
Valaki esetleg tudna e segíteni?
Előre is köszönöm! -
alex1989
csendes tag
VLC-ben nézem az 5.1-es videókat és fogja magát váratlanul kattan egyet és átkapcsol: "mintha távolból a hátam mögül hallanám a hangokat" módba...
Szerintetek?
CMSS-3D nincs bekapcsolva...
Vista 64 -
alex1989
csendes tag
Hali!
Windows Vista 64-em van... Ma vettem meg a Fatal1ty Prof. Series karimat, felraktam mindent, ami a gyári CD-n van, lefrissítettem mindent, felpakolta a progi az Alchemyt is, de tompa hangzása van mindegyik módban a Windows hangoknak illetve mindennek, ami hangot adna ki... A mély nem szólal meg és a Center nagyon halk...? Maga a Creative lejátszója is ezeket produkálja.. Néztem a programját és mindenhol 5.1-re van téve, de sajnos nem oké így sem... Mit lehet ilyenkor tenni? XP-ben normálisan működik és csak Vistaban ilyen rossz?:S
Előre is köszi a segítségeteket...// Érdekesség: ha módot váltok, akkor kattanik a basszus dobban egyet
//
-
alex1989
csendes tag
válasz
Lord Myn #192 üzenetére
Vásárlás előtt állok és nemtom, hogy melyiket vegyem, az adatok vegyesfelvágottak a neten... Drágább az XtremeGamer... Az XtremeMusicban is van EAX meg hasonlók dolgok (játékok miatt kérdezem..)?
Miért drágább a csúnyább nem aranyozott kártya (Gamer) mint az aranyozott szebb kártya(Music) ?[ Szerkesztve ]
-
alex1989
csendes tag
Ha jól látom a képen ezeken (Music, Gamer) csak kimenet van... A mikrofont ilyenkor az alaplapi integráltba kell dugnom vagy azt hova dugjam?
(5.1-es fülesem van)
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Mozilla Firefox
- Path of Exile (ARPG)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest