Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen routert?
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- ASUS routerek
- Windows 10
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- OpenMediaVault
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Ajaj, óvatosan az ilyen példákkal, szvsz a TWD úgy vállalhatatlan, ahogy van (egypár évadba belekerült, mire rájöttem, hogy nem lesz jobb, és kasszantottam). Szóval ja, a vélemény ilyen dolog.. mindenki mást keres, mást vár ezektől... én a TWD-től pl azt vártam, ami végül a Z Nation lett.
Mr Robi pedig belengette a nagy hackerdráma koncepcióját, amiből nem lett semmi. Ez persze tök szomorú, mert a tavalyi év bőven legjobb pilotját tették le szerintem hozzá.. zavaró az is, hogy pont Elliot karakterével próbálják eladni a hackersztorit. Szerintem úgy gondolták, hogy az önmagában senkit sem, vagy csak egy igen szűk technokrata réteget érdekelne, akik amúgy láttak már terminált.. szóval ha rajtunk kívül el akarják sütni valakinek, muszáj valami pluszt adni ezen kívül, dramatizálni a szereplőket, jelen esetben fightclubosítani a főszereplőt, legyen annyira furcsa, annyira beteg, amennyire lehet.. amúgy ha én hacker lennék, valószínűleg elég hülyén néznék, hogy ezt a képet alakítják ki a tömegekben, gyakorlatilag minden klisét ellőttek, amit lehetett... drogos, személyiségzavaros nerd, szakállas kövér nerd, furafejű lány nerd, idegen nép gyermeke nerd, stb.
Szóval ja, vérzik ez sajnos ezer sebből... de ha már elkezdtem nézni, nézem, kíváncsi vagyok, a történetben maradt-e valami potenciál még, amit sikerül kihasználni, Elly szenvedését pedig eltekergetem, ha valami fontosat kihagynék benne, úgyis beírja valaki ideCsak hogy komolyan, részenként ugyanazok az emberek savazzák repetitíven ugyanazokkal az érvekkel, de inkább csak a saját mérgüket, csalódottságukat kiadva... szerintem ez egyáltalán nem ide való, gyakorlatilag spam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Apple notebookok
- Vicces képek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.