Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
- Milyen program, ami...?
- ASUS routerek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Linux kezdőknek
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz basaharc502 #74075 üzenetére
Az első évadban még próbálták Bruce Banneresre venni a figurát, volt egy tagbaszakadt csöves, aki akkora nyomozó, mint Sherlock, de ha valakit ez nem győz meg, akkor előjön Hulk.
A második évadban viszont eltűnt Sherlock, Hulk átvette az uralmat és szét akar törni mindent, lehet sok volt az anyag.
[link]Robert Patrick teljesítményét értékelendő le kéne ásni a zs kategória pöcegödör aljára, de a többi szereplő is szívhatta a fogát amikor megkapta a szövegkönyvet, aminek jó részét Reacher méreteinek taglalása tesz ki.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz grizlisandor #73982 üzenetére
Pont az a lényege, hogy bármi is lehet a multidimenziók miatt.
Bármi.
És pont ezért lassan bárkit se érdekel.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Pro Koryak #73929 üzenetére
Pont most akartam én is írni, hogy szinte Vörös zsaru-s érzésem volt a második epizód nézése közben.
Van egy nagydarab hivatalos személy, aki szétüt mindenkit és akit nem, az meg folyamatosan a termetére tesz megjegyzést.Az első évadban azért az intellektusra is próbáltak fókuszálni, itt meg csak a színhúsra.
-
S e t h
nagyúr
Zavaró és megtévesztő egyben a Fargo sorozatok elején feltüntetett based on true story felirat, mert hiába tetszetős a történet, ha tudod, ilyen a való életben nem fordulhat elő, hiába az élet a legnagyobb rendező.
Aztán itt van a Reacher második évada, amiből sikerült az első részt megnézni és nem állítanám, hogy egy másik moziban érzem magam az első évad után, mert alapjaiban azért nem változott akkorát a sorozat, de egy cringe érzés lesz úrrá a nézőn amikor bárki megszólal a szereplők közül.
Mintha mindenki kapott volna egy szövegkönyvet, amit felolvasnak, csapó és mehet is a vágóasztalra minden korrekció nélkül.
Reacher már tesztoszteronban izzad, belépője pusztító és tojik a következményekre. Olyan mintha Arnold ugrott volna át a kommandóból, de valahol érzed, hogy ez most anakronisztikus, nem való ide, hiszen egy névtelen, múltját rejteni kívánó nyomozó csinál akkora cirkuszt az utcán, hogy az a holdról is látszik.
A történet sem az igazi, bár egy rész után futhat ez még ki akárhová, viszont ennek kellett volna felkelteni az érdeklődést.
Egyelőre ez nyögvenyelősen megy neki és a szemem is telement tesztoszteronnal.[ Szerkesztve ]
-
-
S e t h
nagyúr
válasz dellfanboy #73617 üzenetére
Úgy lehet 8,4 hogy 10 emberből 8,4-nek bejön.
Te vagy a maradék másfél.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Nekem kifejezetten bejött a Loki záró, sőt a vége allegória már-már mindfuck kategória, engem ilyennel nagyon le lehet venni a lábamról.
Persze ha az arányokat nézem, akkor két évadot kellett fingreszelni érte.
Olyan mintha lenne 2 óra előjáték a 2 perces eksön előtt.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
S e t h
nagyúr
Van az a poén ami átugrik felettünk, hát így ment el mellettem el anno az Arcane hype, a játékot sem ismertem csak hallottam róla, aztán vhogy a youtube elém dobta ez a videót, ami meg is adta az alaphangot és onnan nem volt megállás.
A hatodik résznél járok és nagyon nehezen tudom megállni, hogy ne egyszerre daráljam le a maradékot.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Az úr adá nékünk az 1883-at és látá, hogy az vala jó.
Az ő nagy kegyelmében megáldott vala münket a Godlessel és a western fanok nem panaszkodának.
De a Pierce Brosnan féle son már a képzeletbeli határ alatti értékelésű, ami alatt már nem nagyon szoktam a sorozatokat piszkálni.
Mit tegyek hát uram?
-
S e t h
nagyúr
válasz HUTCHDB #73268 üzenetére
Nálam plusz ponttal indul minden ami western és tény, ez a sorozat lassan indul, de cserébe lassan is folytatódik, teret adva a karaktereknek.
Csak az utolsó rész lóg ki ebből, hogy a klasszikus vadnyugati leszámolásnak helyet biztosítson.
Pár epizód elég volt ahhoz, hogy tudni akarjam mi lesz a karakterek sorsa, és amíg volt aki itthon elégedetlen volt a befejezés miatt, én örültem a nem klasszikus lezárásnak.Ha neked nem jött be az eleje, akkor vélhetően később sem fog, kell egyfajta hangulat hogy magával ragadjon a nem szokványosnak mondható vadnyugati élethelyzet amibe a szereplők kerülnek.
A seriff.
Az indián árnyéka.
Az indián özvegye.
A kurva.
A bandavezér.
A bandavezér fogadott fia.
A szökevény feleség.
A magándetektív.
Az özvegy félvér fia.
Az indián matróna.
A seriff húga.
A letepedett fekete veteránok.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Sokáig halogattam, főleg mivel ez anyaizgató netflix itthon nem tette elérhetővé a Godlesst és pont ezzel kényszerítenek rosszaságra, ami már-már a főszereplő gonoszságához mérhető.
A sorozat lassan építkezik, de mégsem tűnik hosszúnak, mert ahogyan a karakterekkel bánik, azokat felépíti előttünk az feledteti, hogy egy westernek nem kell feltétlenül csak a puffogtatásokról szólnia.
Az utolsó rész alatt meg szinte újra gyereknek éreztem magam Sergio klasszikusai előtt ülve, csak köszönni tudom azoknak akik itt említették a topikban, sosem jött volna velem szemben sehol.
-
S e t h
nagyúr
Elhunyt David McCallum, akit gyerekként nagyon kedveltem a Kidnapped című sorozatban. A sorozat zenéje mai napig egyfajta időutazásként jeleníti meg gyerekkori lakóhelyemet, érzéseket, emlékeket.
-
S e t h
nagyúr
válasz bobalazs #72556 üzenetére
Az első részen vagyok túl, aminek a kezdő 5-10 perce nagyon bejött, utána viszont kapkodtam a fejem, hogy bár nem vagyok én sem birtokában minden tudásnak és elképzelhető ez amit látunk, de gyakorlatilag minden felelős pozíció nőkre volt osztva, a férfiak díszletként funkcionáltak.
-
S e t h
nagyúr
Az a baj az Ahsokához hasonló többi sw, vagy marvel sorozattal is, hogy a csak a saját univerzumukban vizsgálva lenne őket érdemes értékelni hogyan teljesítenek.
Én most végeztem a Warrior harmadik évadával és nem tudtam addig elmenni nyaralni, amíg be nem fejeztem, gyakorlatilag ki volt centizve az utazás.
Ehhez képest ha az Ahsokára 6 hónap múlva kerítek sort akkor sem érzem azt a késztetést, ami amúgy régen minden jobb vótos alkotásnál még megvolt, hogy na még egy epizódot, de még egy utolsót.
-
S e t h
nagyúr
Nem vártam Ray Park intenzitású kumitékat, de egy 44 és 59 éves erőhasználón már a cgi és egy jól összerakott koreográfia sem nagyon segít.
-
S e t h
nagyúr
válasz Milka 78 #72354 üzenetére
Én random futottam bele egy összefoglalóba a youtubeon és engem is meglepett, mert a videó alapján nem sok minden maradt ki nálam, de így legalább képbe is kerültem ki miért került oda ahol éppen most van a sorozatban.
-
S e t h
nagyúr
Mary Elizabeth Winsteadet nem tartom erősnek, mint generálist, még akkor sem, ha Obit obizza.
-
S e t h
nagyúr
"To Boldly Go Where No Man Has Gone Before"
Mi maradt ebből mára? Az űrhajó falai között zajló interperszonális viszonyok, de ehhez nem kéne űrhajóra szállni, vagy sci-fit forgatni.
-
S e t h
nagyúr
válasz paatrick #72105 üzenetére
Einstein óta tudjuk, hogy minden viszonylagos.
A Star Trek Discovery rámutatott, hogy star trek is lehet nagyon xar.
Aztán a new world alatt kiderült, hogy oké, xar a discovery, de még az alá is lehet csúszni.
-
S e t h
nagyúr
válasz grizlisandor #72017 üzenetére
Én eskü nem vágom, hogy a híg fosh tengeréből mivel emelkedik ki a Loki sorozat, vagy csak azért, mert az még félkeményen úszkál a felszínen?
Nálam a marvel sorozat szekció tragédia a filmekkel összevetésben. Nem tudom megerőszakolni magam, hogy nem is olyan rosszak, mikor de. A sorozatok világában lévő megannyi gyöngyszemmel összehasonlítva - élményben -, még ha annyira szubjektív is, kínosan gyenge az összes és csak attól nem lesz frankó, mert de hát marvel.
-
S e t h
nagyúr
A Secret invasion vagy a Witcher aktuális évada a gyengébb?
Valamelyiket elkezdeném, de egyikhez sem nagyon fűlik a fogam.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz sherlock82 #71391 üzenetére
Egy ember ír egy véleményt és máris indroktinálva vagy?
Nincs véletlenül kölcsön pénzed? Becsszó megadom.
Egyébként nézd meg nyugodtan.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
A Citadel forgatókönyvét egy bekokózott csimpánz írhatta.
-
S e t h
nagyúr
válasz spiky03 #70784 üzenetére
Kezdtem megörülni, hogy ez a netflixen elérhető mert régóta szemezek benne, de megnyitást követően jöttem rá, hogy tévedtem.
Kevertem egy másik sorozattal, aminek a címét sem tudom, anime.
Fallal körülvett városra emlékszem, ahol emberek élnek és óriási embernek kinéző szörnyek tartják őket rettegésben.
-
S e t h
nagyúr
válasz Rigormortiis #70703 üzenetére
Ha nem olvastad a könyvet, akkor talán ha el voltál zárva 10 évig egy olyan helyre, ahol semmilyen sci-fit nem láttál.
Szomszédok szappanopera a naprendszerben, háttérbe szoruló kozmikus fenyegetéssel.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Ha a mandalóri harmadik évadát letoltam, akkor gondolom a willow is menne.
-
S e t h
nagyúr
válasz Rigormortiis #70381 üzenetére
Nem volt nehéz.
A sw a jó és rossz párharcára épít a kezdetek óta, ami régen ugyan nagyot szólt, de mára unalmas lett a végtelenített fekete és fehér a színek minden átmenete nélkül. Próbálkoznak Andor stílusú változásokkal, ami viszont sw-nek már kevés és különálló sorozatnak sem vmi sok.Ehhez képest a star trekben megy a felfedezés orrba szájba a soha el nem érhető végső határról és olyan badass találkozásokkal, ami mellett az obi és anakin second encounter 3.14csafüst.
-
S e t h
nagyúr
Pont nálam is téma, hogy elkezdjem-e Picardot, nem tettétek könnyebbé.
-
S e t h
nagyúr
Sportsérülésnek "köszönhetően" több időm van sorozatozni, és ha a StarTrek:Strange new worlds, Peacemaker, Tulsa King, Mayor of kingstown, Ted Lasso mellett kéne méltatnom a The mandaloriant, akkora max kínos röhögésig jutnék.
-
S e t h
nagyúr
válasz laracroft #70229 üzenetére
Mivel az előzmény nagy siker lett, így gondoltak egyet és megpróbálták hosszabban, ekkor viszont kikönyökölt, hogy Sheridannak is vannak korlátai.
Kötve hiszem, hogy előző századelős rancherektől olyan mondatokat hallottunk volna, mint amit itt a szájukba adtak, a szerelmi szálaktól meg már én is kényelmetlenül éreztem magam.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
A The mandalorian olyan, mint a Szomszédok, csak Taki bácsi fején sisak van.
-
S e t h
nagyúr
válasz Kergeboci #69982 üzenetére
Nálam is abszolút kedvenc lett és most ezért vagyok csalódott az 1923 miatt. Gondoltam persze, hogy nem lehet az 1883-at megismételni, de itt néha annyira kikönyököl néhány dolog, hogy az képes kizökkenteni az élményből.
Más.
Én még nem nagyon találkoztam korábban Nona Parker Johnsonnal, de a Mayor of Kingstown után szívesen látnám más sorozatokban is.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
A mandalóriaknak milyen keléses lehet a feje a folyamatos sisakozástól?
De a párválasztás is érdekes lehet azon túl, hogy a hölgy mutatja az utat, hogy a barlang melyik részében fognak párzani-- this is the way![ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Amikor próbálom minél objektívebben kezelni a sorozatot, akkor belöknek, - nem először- egy emocionális tsunamiba, - mindezt pár traktussal- és máris várom a következő részt.
Koncert, oh fuck, újra fiatalnak lenni.
-
S e t h
nagyúr
Kapják már be last of usilag, megint elkapták a tökömet!
-
S e t h
nagyúr
válasz Ereshkigal #68918 üzenetére
Fel volt hájpolva a sorozat az egekig, amiben nem kis szerepe volt a játék sikerének.
Csak az ami a gamer iparágban novum volt, az a televízióban ezerszer újrahasznosított klisé.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Janaboy #68874 üzenetére
Ha egyik napról a másikra beütne itt is a zombulás, akkor nem hiszem, hogy Kovács Jánosnak a gyógymód lenne az elsődleges prioritás, miközben a szomszéd éppen húzza ki a lakásból, hogy megkannibalizálja.
-
S e t h
nagyúr
válasz nincsnév007 #68782 üzenetére
Mi egyelőre kaszáltuk és a játék pörög inkább helyette.
Elfogadom a művészi szabadságot, de én meg a távirányítóval formálok véleményt.
Két rész után sem győzött meg, a harmadikat már el sem kezdtük.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Fitzgerald #68760 üzenetére
Rám hallgat a feleségem.
-
S e t h
nagyúr
Tegnap egy kibeszélőbe botlottam, ahol a Last of us harmadik epizódját elemezték. Abból a szempontból nem okozott gondot, hogy mivel ismerem a történetet, így tudom mire számíthatok, de erre én sem voltam felkészülve, ezért közfelkiáltással megszavaztuk, hogy mást nézünk, aztán egy hét múlva vagy bepótoljuk, vagy nem......
-
S e t h
nagyúr
válasz proci985 #68393 üzenetére
Kevés sorozat van aminek annyira bánom a végignézését, mint a Farzarét.
Hagytam magam rábeszélni, de mivel South Parkon, Family Guyon, Brickleberryn szocializálódtam így evolúciós visszalépésként éltem meg annyira izzadságszagú volt a fentebb említettekhez képest.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz paatrick #68267 üzenetére
Nem tudom ki ez a művelt bácsi, de láthatóan kimerült az érvrendszer abban, hogy nincs nagyobb bűn annál, hogy egy színésznek, aki gyerek, kritizálják a külsejét.
Aki 19 éves.Nálam nem oké a casting, legyen az én problémám, de ebben benne van az is, hogy a játékot nagyon kedvelem, ezért elfogult vagyok, nehéz is tárgyilagosnak maradnom.
Aki ismeri a játék két részét az tudja, hogy a lány milyen személyiségjegyeket hordoz az elején és milyen lesz később.
Nálam Bella Ramsey ott bukott, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy tudja interpretálni Ellie gyermeki, ártatlan lényét.
Tudná bizonyítani az ellenkezőjét? Persze, kilenc alkalommal lesz rá lehetősége, viszont hagy éljek a gyanúperrel, hogy amikor a castingnál egy szőke, kékszemű karakterből afrot csináltak, akkor más kiválasztásnál is lehetett preferencia pl a nonbinaritás.
Kivéve ha erről nem tudtak a készítők és csak később nyert nyilvánosságot Bella Ramsey által.
-
S e t h
nagyúr
válasz Rigormortiis #68155 üzenetére
Tudnom kéne szimpátiát éreznem
iránta főleg a történet elején, de ez minimális mértékben sem ment és a, történet végét ismerve erre sok esély sem mutatkozik. szerk:Telefonos böngészőben rémálom a spoileres szerkesztés, korrigálni sem tudom sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz attiati #68085 üzenetére
Engem meglepne ha azt a színvonalú munkát amit a szövegírók műveltek ebben a sorozatban, azt magyarra fordítva ugyanúgy élvezhető lenne.
A szinkron ettől lehet jó, de szerintem benne van a pakliban, hogy kimaradnának árnyalatok, a redneck akcentusról nem is beszélve.
-
S e t h
nagyúr
Sárkányok háza mint legjobb dráma?
Ennyire xar volt a tavalyi év?
Csóri Saul.....This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
1923-ban 1 hónap szünet?
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Az 1923 egy bizonyos aspektusa kísértetiesen hasonlít a
.Peaky Blindersre
Jönhaza a háborúból a ptsd-s ás jajj annak, aki elé kerül. [ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Mivel már nagyon nem vágok bele és be sem fejezek sorozatot idén, így számot vetettem az évre.
Az isten tudja hány sorozatból kb. így néz ki az első 5.
1. 1883 - mert egy évadból sikerült ezt kihozni
2. Better Call Saul - mert hat évadon tudták tartani a színvonalat, ütve még a BB-t is.
3. The boys - mert még van bennük szufla és hát ők a The boys
4. Reacher- mert a lonewolf terminator nem egy midget Ron Hubbard valagából
5. The terminal list- nem kedvelem az fps műfajt játszásilag, de ezzel képesek lennének eladni nekem.Az év csalódása
Jeffrey Dahmer sztori
Nehéz szavakat találni arra amit művelt a Netflix, de lassan tényleg inverz Midas lesz belőle, szarrá válik minden amihez ér.
A Jeffrey Dahmer szalagok doksi a Netflixen fényévekkel jobb és nem egy torz szűrőn keresztül nézeti velünk a történteket.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Ó anyám mennyire hiányzott ez már.
Csak nyolc évet kell(ett) várni rá.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Nálam komoly csalódás volt anno a Dark, felültem a hypenak, de főleg a nyelv miatt nem tudtam megszeretni.
Az 1899 is csak akkor jöhet majd szóba, ha vége a sorozatnak, egyben nézném meg és akkor nem kell kattogni, hogy mi is volt 1 évvel ezelőtt.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz dellfanboy #67140 üzenetére
2-3 hetente vagyok képes egy epizódot félálomban bóbiskolva "megnézni".
Egyszer csak a végére érek, nálam a lapozzunk kategória, nem találtam benne semmi olyat, ami késztetne a na még egy részt feelingre.
-
S e t h
nagyúr
Amikor a Netflix halloween környékén felböfögte nekem a Rémségek tára c. antológiát, akkor először nem is tulajdonítottam neki túl sok jelentőséget, mert miképpen lenne képes téged rémisztgetni egy sorozat, ha már minden sötétséget láttál?
Aztán amikor kifogysz a sorozatokból, akkor csak ráfanyalodsz és azon kapod magad, hogy hosszú idő óta a legborzongatóbb élmény képkockiában.
A sorozat alapvetően az ismeretlentől való félelemre, valamint a jól ismert fóbiákra való rettegésre helyezi a hangsúlyt, és teszi ezt olyan hangsúlyosan, hogy időnként el kell fordítanod a fejed a képernyőtől, mert a zsigeri undorból fakadó elutasítás erősebb a kíváncsiságnál.
A sorozat első fele olyan témákkal foglalkozik, ami hajtja a nézőt, hogy na még egyet, még egy kis borzongást, aztán csalódottan vesszük tudomásul, hogy az évad mások felének színvonala meredek zuhanással tudatosítja, nincs nagyon új a nap alatt.
Mert a sorozatok tengerében mint legnagyobb kincs, az érdeklődés fenntartása az évad elején még működik, de később a klisés, szellemjárásos, gyenge megjelenítéssel párosuló történetek már nem képesek kiváltani a "mi lesz a vége? érzést.
Nem keveset adnak a szériához az adott epizódokhoz rendelt ismert nevek, pl. F. Murray Abraham, Ben Barnes, Tim Blake Nelson, Crispin Glover, de Rupert Grint, Andrew Lincoln esetében még az ismertség is kevés a színvonal fenntartásához.
Szereted a horrort, a borzongást? Akkor egy próbát megér, de készülj fel rá, hogy az élmény hullámzó, Guillermo del Torro ide, vagy oda.
-
S e t h
nagyúr
válasz bagyulajuve #66929 üzenetére
Úgy nézem leszedte a youtube a bűnügyi helyszínelős fuck-olós jelenetet, bennem az maradt meg röhögősnek.
De ez is jó volt.
[link][ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Ha a witchert a house of dragons, vagy a hatalom gyűrűi viszonylatában nézem, akkor nem lennék meglepve ha Cavill döntésében még ez is szerepet játszott volna.
A két fenti cím egyszerre jött ki és harcolt a nézők kegyeiért. Most képzeljétek el ezt a három sorozattal.Ha fantasy akkor már inkább Csukás Istvántól a Süsü a sárkány, mint Geralt dörmögése.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- GTA VI
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest